Kapitel 21. Låga tankar

419 19 75
                                    

[KAPITLET ÄR INTE IGENOMKOLLAT!]

(Melanies perspektiv)

"Såååå det var en väldigt fin bild på er"skrattade jag. Mollys kinder lyste som stoppljus och Ash kollade generat ner i marken. Jag brast tillsammans med Oliver ut i gapskratt och satte oss sedan bredvid Mollys säng för att sedan prata med det lilla kärleksparet. Jag tog tillbaka min mobil och låste upp den. När jag väl gick in på mina bilder började jag skratta igen. För den tredje bilden som tagits tidigast (som jag själv tagit dock) var faktiskt rätt underhållande.
Den föreställde Molly och Ash. Jag tog den när dem var i en öde korridor. Fråga inte hur men jag har alltid kunna smyga och sånt. Jag är tvungen till det när jag väl bor hemma. Då när jag och mamma tillexempel bråkat så typ sticker jag hemifrån. Men iallafall så var bilden väldigt...hrmm...eh fin...alltså det var en bild på dem när dem hånglade...ugh!
"Vad skrattar du åt?"undrade Oliver. Jag skakade på huvudet och visade bilden. Han började också att skratta.
"Vad är det?"undrade Ash som som vanligt skulle veta allt. Oliver tryckte upp mobilen i Ashs ansikte och Ash var tvungen att backa lite för att se bilden. När han väl såg bilden började han mumla nåt i stil med "Jag hatar dig Melanie Malfoy! Jag ska personligen slå ihjäl dig plågsamt!"
"Eyy slå inte ihjäl min flickvän tack"sa Oliver och spände ögonen i Ash. Ash mumlade nåt ohörbart innan han visade bilden för Molly som blev så generad att hon dränkte sitt ansikte i kudden (ÄRE BARA JAG SOM SHIPPAR OLIVER OCH ASH JÄTTEMYCKET?!! OMG OTP OTP OTP!!!)
"Du kommer dö plågsamt Malfoy"mumlade Ash. Jag såg roat på honom.
"Vilken Malfoy?"undrade jag. Han såg förvirrat på mig innan han fattade att jag menade att Molly också är en Malfoy.
"Malfoy ett" sa han. Molly kollade upp från sin kudde.
"Vilken då?" Undrade hon.
"Den som föddes först"sa han. Molly och jag kollade retsamt på honom.
"Vem föddes först då?"undrade båda exakt samtidigt. Han suckade.
"Mel föddes först"sa han. Jag blev med ens irriterad och brottade snabbt ner honom på marken.
"KALLA MIG FAN INTE MEL DIN JÄVLA KORKJÄVEL!!"vrålade jag argt. Molly och Oliver skrattade så att dem grät åt Ashs livrädda min.
"Men förresten, äntligen nån som fattar att jag inte är den yngre av oss!"sa jag sen överlyckligt.

Hoppar fram till nån vecka efter det

Molly mådde bra och hon hade fått komma tillbaka till lektionerna nu. Kunde dock inte säga detsamma om mig själv. Jag hade ont i huvudet konstant, var alltid aggressiv när jag var arg vilket hände ofta och jag orkade knappt vara vaken en halvtimme.
"Melanie vad händer med dig egentligen?"undrade Sky när vi gick ut genom den stora ekporten för att ha våran lektion i Magiska Djur. Jag suckade frustrerat.
"Jag vet faktiskt inte själv" mumlade jag medan jag snabbade på mina steg.
"Åh Melanie! Jag har en sak till dig!"sa Sky en stund senare och drog fram ett kort. Kortet hade en flicka som liknade mig otroligt mycket på. Jag stod och tänkte på det ändå tills jag kom på att det var jag.

Tänk att det typ ser ut såhär:

Tänk att det typ ser ut såhär:

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.
Malfoys TrillingarWhere stories live. Discover now