BAYH-1

15K 687 163
                                    

İlk bölümün verdiği heyecan ile ilk açıklamamı yazıyorum. Kitap kapağında olan iki kişi sadece gösterme amaçlıdır. Birisi asker ve diğeri asker yareni yani doktor. Fakat ana karakterler onlar değil.

Kitap kapağında onları tercih etmemin sebebi aklımda ki kişilere çok uyuyor olması.

Darkgirll001 Hikayemi beğenen küçük bir arkadaşıma ithaf

Umarım beğenirsiniz 😊

¤▪¤▪¤▪¤▪¤▪¤▪¤▪¤▪¤▪¤▪¤▪

1. BÖLÜM : GEÇİCİ TAİN

"Saçmalama" diye bağırırken bir yandan da odanın etrafında deli danalar gibi yürüyordu Erva.  O kadar çok sinirliydi ki bedenimi kontrol etmekte güçlük çekiyor, sinirini kontrol edemiyordu.

Karşında duran son model takım elbisesiyle Erva' ya yandan bakış atan kişi bay kibirli patronuydu.  "İstemiyorsan sen bilirsin. İstifa dilekçeni merakla bekliyor olacağım" O kadar sinir bozucuydu ki her bir konuşmasında o dilini makasla kesesi geliyordu Erva' nın. Ah! Tabi bıçak da olabilirdi, onun için fark etmezdi.

Sakin olmasını kendisine  hatırlatırken yeni atanmış patronuna baktı. Üniversite yıllarında en gıcık olduğu bu insan, şimdi de kendisini  bulmuş ve patronu olmuştu. Genç kız şansına gülerken  Ey para! nelere kadirsin diye içinden geçirmişti. Para insanı ne kadar da değiştiriyordu.

Şimdi ise Nihat Bölükbaş' ın  Erva' dan istediği yıllardır çalıştığı bu hastaneyi bırakıp, dağın tepesinde bulunan askerler için geçici bir doktorluk yapmasıydı. Erva için sorun , asker doktorluğu yapmak değildi. Asıl sorun şuydu: Sürekli yazması  gereken bir bloğu, her hafta 'DOKTORLA YAŞAM' adında yayınlanan kanalda yer alması, bir de en yakınlarından koparılmasıydı. En önemlisi de Erva internetsiz yaşayamazdı ve dağda kesin internet çekmiyordu. Bu yüzdendi bütün siniri ve gitmemek için sonuna kadar savaşacaktı.

Şık takım kıyafetini düzelten Nihat ise üniversiteden beri açılamadığı güzel kadına baktı. Üniversite yıllarında ne çok koşturmuştu bu kadın için, aşıktı ve seviyordu. Tarçın Hastanesini de almasının sebebi bu kadındı.

Yakında ona olan hislerine yenik düşecek ve açılacaktı. Onu, kadını yapmak istiyordu. Hemde uzun zamandır.

Sinirden elleri titreyen kadın kendine hakim olarak "O zaman akşama doğru dilekçemi masanıza bırakırım" dediğinde Nihat tedirgince yerinde kıpırdandı. İnatçı yanını sevse de bu karar iyi değildi. Onun için geldiği hastaneye, onsuz devam etmek istemiyordu.

Kadın gerçekten kararlıydı ancak bir zamanlar sinir olduğu arkadaşının hiç değişmediğini anladı. Yine sinir bozucuydu. O internet olmadan yaşayamasa da bu işi de bırakacak değildi. Blörf yapıyordu.

Adam yine de istinifini bozmadı. Sırıtarak "Öyleyse, o kağıdı bekliyor olacağım" dediğinde kadın sakince başını salladı. Odadan çıkarken oldukça sakindi. Asıl olay odadan çıktıktan sonra oldu.

İlk önce kendi saçını yoldu. Sonra sinirden titreyen ellerini havada hayali yumruklar attı. Daha sorna yerinde tepinerek kendi frenini serbest bırakırken aynı zamanda azına yakışmayacak küfürleri söyledi  ve gerçekten de rahatladığını hissetti.

Bir Asker Yareni Hikayesiحيث تعيش القصص. اكتشف الآن