Tanıtım....

473K 10.3K 2.3K
                                    


Tanıtım

GELDİĞİ GİBİ GİDENLER!!!!
KİTABI OKUMADAN KARAR VERMEYİN...

TANITIM AMAÇLI BİR KAÇ BÖLÜM DURUYOR. 

Annesinin ölümünden sonra yalnız kalan bir kız.......

Hayatta hatırlamaya değecek tek şey, annesi ile geçirdiği o güzel bir kaç sene. Annesinin hatıralarını unutmamak için sürekli annesinin onunla yaptığı şeyleri tekrar ediyor. Oynadıkları oyunları, kurduğu hayalleri, hatta yediği yemekleri bile.

Annesinden ona kalan bir kaç hatırayı sürekli hayatında tekrarlıyor. Sürekli salıncakta sallanıyor mesela. Veya gece uyumadan önce mutlaka süt içiyor.

Dışarıdan bakanlar her ne kadar onu büyümeyen bir çocuk gibi görselerde, o bundan hiç rahatsız değildir. Çünkü o içinde bir yerlerde hep annesiyle beraberdir. Ve büyümeye hiç niyeti yoktur.

Çocukluğundan beri yanlız büyüyen bir genç.

Ailesinin baskısı yüzünden küçük yaşta yatılı bir okula verilmiştir. Çok zor seneler geçirmiştir. O belli etmemeye çalışsada. Her yalnız hissettiğinde içine biraz daha kapanır. Biraz daha soyutlar kendini insanlardan. Hayatla ilgili bildiği tek şey vardır. 'İNSANLARA ASLA AMA ASLA GÜVENMEMESİ GEREKTİĞİDİR.' Bunu daha beş yaşındayken, babasının ona karşı sergilediği soğuk tavırlarla öğrenmiştir. Hayatta kimseye güvenmez.

Herkes kendi çıkarı için birbirini kullanıyor ona göre. Eğer öyle olmasaydı, annesi onu daha dokuz yaşındayken yatılı bir okula gönderir miydi?

Bir oyun oynar kendince, hislerini saklar herkesten . Bu oyunda da başarılıdır aslında. Kimse onun ne düşündüğünü, ne hissettiğini anlayamaz. Kimseye ihtiyacı yoktur onun, kendisinden başka. Kimseye muhtaç değildir. En azından o öyle göstermeye çalışır. Dışardan bakıldığında ne kadar mükemmel görünsede, kimsenin bilmediği bir zaâfı vardır. Her ne kadar duygusuz sert bir adam gibi görünsede, geceleri tek başına uyuyamayan korkak bir erkek çocuğundan başka bir şey değildir.

PEKİ BU İKİ ZIT KUTUP KARŞILAŞIRSA....... HATTA DEDESİNİN YÜZÜNDEN EVLENİRLERSE. NELER OLUR..................

♍♍

ÇATTIK BELAYA (Kitap Oldu)Where stories live. Discover now