8. Singurătatea

212 15 32
                                    

Energia creşte în mine cu fiecare minut, nu mai am rabdare abia astept să o consum. Acum sunt un om fericit fără problema. Dar ştiu că odată ce efectul trece sunt iar acolo. Bărbatu care nu poate trece peste o intâmplare, îngropat în trecut. Care a ales să se desprindă de tot ce iubeşte, crezând că aşa va face bine tuturor. Sa refugiat în lumea lui, trăind singur. Singurătatea face parte din mine, ea mă defineşte acum. Mereu am gândit că dacă eşti singur asta nu înseamnă ca eşti slab, asta înseamnă că esti destul de puternic să treci singur prin toate, fară ajutorul nimănui.

Zgomotul produs de tocuri, îmi anunță venirea ei. Se apropie de mie, orindu-se în fața mea. Stau relaxt pe canapeaua confortabilă din living, scanând cu privirea blonda din fața mea. E al naibi de sexi, rochița mult prea scurtă şi mulată îi scote în evidenţa formele.

-Dezbracăte! Îi ordon eu.

-Dar aici iubi? haide în dormitor.

Se aseză pe canapea lângă mine. Proastă mişcare, îmi bag mâna în părul ei, sărutând-o cu forță. O împing pe spate, mă urc peste ea şi încep să o sărut sălbatic nici ea nu se lasă, mă săruta cu aceia-si intensitate. Îmi strecor mâna sub rochița ei ridicând-o. Mainile mele se plimba pe corpul ei, îmi prinde de capetele tricoului tragându-l jos de pe mine. Doritoare de o partidă bună, îmi prinde elasticul trenigului, dar mă ridic în picioare ea procedând la fel. O prind de mână şi o trag în unul din dormitoare, amintindu-mi de perzervativul de care am nevoie si pe care nu îl aveam în living. Nu o duc în camera meu, nu am şi nici nu o voi practica acest sport în dormitorul meu. Nu mi-o trag cu toate curvele în patul meu.

-Acum dezbracate! Zic după ce am intrat în cameră. Işi aruncă repede rochia de pe ea, scap şi eu de pantaloni. Ea se urcă în pat şi se întinde pe spate. Nerăbdătoare nebuna. Ah ce o să-ti fac eu ție.

-Am să te fut atât de tare, că nu vei mai putea merge.

-Abia astept, mi-a fost dor de asta.
E nebună, da alaltăieri ce am făcut?
O să primească ce îşi doreşte.

După două ore de război, m-am oprit satisfăcut. Ies din ea, scot perzervativul arucându-l pe jos şi mă aşez pe partea mea, respirând greu.

-Iubi mai rupt. Ai fost criminal.
Vorbeşte ca după un maraton.
Am mai stat în pat cinci minute reglându-mi respirația.

-Până ies eu tu să fi gata de plecare. Îi spun ridicându-mă din pat, intrând in baie pentru a face un duş.

Din Perspectiva lui Niall

Intrăm în casă cautându-l cu privirea, pătrundem în living, iar zgomotul care se aude ne face pe toți să râdem. Gemete de placere şi țipetele unei femei se auzeau în toată casa.

-Frate ăsta a reuşit cu spanioloaica. Spune Harry, iar eu nu pot fi de acord.

-Nici o şansă, nu ar accepta aşa repede. Spun convins.

-Niall gemetele fetei sunt a unei virgine, iar Zayn asta ne spunea. Cred că a întâlnit-o mai repede, nebunul chiar şi-a folosit Asul. Spune Louis râzând.

-Săraca, Zayn nu trebuia să facă asta, are atâtea curve pe care doar cu un "vino" şi toate aleargă la el. Dar se pare că nu mai are milă de nimeni şi nimic. Îi place viața. Zice Liam şi toți trei râdeau. Nu ştiu de ei dar mie îmi pasă de micuța asta, nu mi-ar placea ca Zayn să profite de ea. De ce ar vrea să rănească un copil?

-Râdeți ca proştii. Spun nervos, pe cât pariu că nu e ea? întind mâna pentru a accepta pariul.

-Pe 100 de €, de căciulă. Spune Harry prinzându-mi mâna, ceilalți urmându-i gestul. M-am lipit cu 300 de €, îmi spun în gând.

Doar A Ta Pentru Tot Deauna ♡Zayn Malik♡Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum