13. - V poriadku

151 13 3
                                    

Od toho bozku sa cítim celý deň divne. Neviem sa mu pozrieť do očí.Nebol to môj prvý bozk, tak prečo sa tak cítim? To sa mi ten bozk až tak veľmi páčil?
O maj oppai! ČO mám robiť? Musím sa ísť prejsť. Tak som sa obliekla a povedala svôjmu podriadenému nech stráži môj dom. Ale samozrejme musím sa skryť. Nepotrebujem aby ma moja rodina videla. ,,Neni tu nikto?" Obzerala som sa. ,,Nie je." Vydýchla som si a začala sa prechádzať po meste. Dala som si klobúk a okuliare. Dúfam,že ma nezpoznajú. Moji fanúšikovia samozrejme.

,,Nie je to Riana? To je Riana!" Rozkríklo jedno dievča. ,,Doriti!" Povedala som. A z ničoho nič boli všetci okolo mňa. ,,Dali by ste nám autogram?" Prisahám,že som tam 30 minút stála, kým som sa so všetkými nepofotila a podpisala sa. A to neboli ani veľa. Potom som si vydýchla, konečne. Išla som si na nákupy, manikúru, na masáž a rozhodla som sa,že pôjdem na kúpalisko. Potrebujem si dať relax, keďže dneska nenatáčame. Zajtra sa mám ísť fotiť a hneď potom natáčam. Ach jaj. Išla som do kabinky a dala som si plavky.

 Išla som do kabinky a dala som si plavky

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Ľahla som si na lehátko a premýšľala. Ten bozk som mala celý čas v hlave. Prečo?! Nech mi už dá niekto nejaké znamenie. Bože! Hádam som sa do neho nezaľúbila. Mám predsa 19 a nie som taká, že sa zaľúbim za bozk,že? Radšej som išla plávať aby som nato nemyslela. Nešlo to. Skoro som sa zadusila, ako som na to myslela som zabudla aj dýchať. Kúpalisko bolo prázdne a ja som si mohla robiť, čo som chcela. Keby tam prišiel Oliver..Počkat! Načo to zas myslím? Vyšla som z bazéna a išla za prezliekať. Kabinku som nechala otvorenú, keďže som tam bola sama. ,,Sprosté plavky, teraz sa to zaseklo!" Kričala som. Dala som si nohavičky,sukňu a dávala som si podprsenku. ,,Jáj, komu sa chce dávať podprsenku pôjdem bez-" Prestala som rozprávať, keď som stretla Olivera s otvorenými ústami. Bola som ticho a pozerala sa naň s vypúlenými očami. ,,J-Ja nevedel som,že si tu." Povedal a uhol pohľadom. ,,Ale toto sú dievčenské šatne, tak akoto,že si tu?" Opýtala som sa,pričom sme boli obaja červený ako paprika. ,,Nie.Kabinky aj pre ženy aj pre mužov." Povedal. ,,He?" Rýchlo som sa obliekla. ,,Už sa môžeš pozrieť." Povedala som. Ako sa mu mám pozrieť do očí? ... Veď ma už aj pobozkal a videl polonahú. Boli sme ticho niekoľko minut. Cítila som sa neuveriteľne trápne. Po čase prišiel Leo s Laniov. Lania ma prišla objať. Neopätovala som jej objatie. Potom, čo ma oklamala. Leo sa na mňa len usmieval. ,,Prišli ste sem spolu?" Opýtala sa Lania. Neodpovedala som. ,,Tak môžme ísť spolu si zaplávať." Navrhol Leo. ,,Nikdy." Povedala som. Jasné ešte mu dovolím aby ma videl v plavkách, čo si myslí?! Ale vidieť Olivera v plavkách... Nakoniec som ostala. Išla som do kabinky a prezliekla sa. Keď som náhle počula piskot. Rýchlo som vyšla z kabinky. Bol to Leo s Laniov...Boli v jednej kabinke. Iba som po nich zazerala. No za mnou stál Oliver, lebo aj on sa zľakol,že čo sa stalo.

 No za mnou stál Oliver, lebo aj on sa zľakol,že čo sa stalo

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Neviem prečo, ale rýchlo som sa otočila k nemu chrbtom. Potom išiel naspäť do kabinky. Ja som rýchlo išla do bazéna. Čo som to videla? Dosť! Je to len obyčajné telo,tak čo z toho robím? A tie žily omg. Zachráňte ma asi odpadnem. Prišiel Leo a celú si ma obzeral. ,,Čo čumíš?" Opýtala som sa ho drzo. ,,Ach,Riana." Povedal,no nestihol dohovoriť lebo prišla Lania a po nej aj Oliver. Leo dal nariadiť aby nám doniesli ovocie a tak. Tak sme jedli a rozprávala som sa s Laniov. Porozprávala mi,že to nikto nemal vedieť,preto mi to nepovedala. Tak prečo to vedel len Oliver...už chápem. Nerozumiem, čo mi Leo chce ďalej vysvetľovať. Ale už na neho serem. Och. ,,Riana." Povedal Oliver. ,,Ano?" Opýtala som sa. Približoval sa ku mne. Čo chce urobiť? M-Môj tlak sa zvýšil. Zobral ma cez plece. On ma chce hodiť do bazéna. ,,Niee! Oliver Nie!" Kričala som. Hodil ma aj tak. Pche. Potom som ho strčila aj ja. Smiali sme sa. A potom som na neho začala špliechať vodu. Keby ste videli jeho výraz... XD Lol. Potom mi to vrátil. A potom zas ja. On,ja,on,ja,on,ja. Hahaha. To je debil. Oni sa tam bozkávali. Ale z nejakého dôvodu mi to bolo jedno. ,,K-Kvapky?" Divila sa Lania. ,,Čože?" V tom začalo pršať. Rýchlo som chcela výjsť z bazéna ale Oliver ma strčil naspäť doň. Joj. Potom sme sa išli rýchlo prezliecť a mňa napadlo, že ja nemám ísť ako domov, lebo som prišla bez môjho podriadeného. Nevadí tak no... A Olivera nebudem otravovať. Tak som vyšla z kabinky a išla domov. ,,Riana." Zakričal na mňa Oliver. ,,Hm?" Opýtala som sa. ,,Nikde som tu nevidel tvoje auto. Neprišla si autom?" Opýtal sa ma. ,,N-Nie." Povedala som. ,,Tak poďme spolu.. *Usmiala som sa*Ja som tiež prišiel bez auta." Povedal. A ja že ma zachráni. Môj úsmev zišiel dole. -_- Tak vytiahol dáždnik a skryli sme sa pod jeden dáždnik. Bolo to pekné. ,,Však na teba prší." Povedala som a dala na neho viac dáždnik. ,,Ale potom prší na teba." Povedal a posunul dáždnik viac do mojej strany. ,,A teraz zas na teba!" Zvýšila som hlas. Dal mi do ruky dáždnik a objal ma okolo ramien,čím sme boli obidvaja pod dáždnikom a ani na jedného nepršalo. :o Moje líca horeli. Riadne som to cítila.

Ale videla som,že aj on bol dočervena

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Ale videla som,že aj on bol dočervena. Jeho líca, myslím. Celú cestu sme boli ticho tak som sa snažila daž zaujímavú tému. ,,Máš rád dážd?" SUPER. STRAŠNE ZAUJÍMAVÁ. ,,Áno, mám. *Usmial sa* Niekedy sa chodím prechádzať bez dáždnika. Vonku nie sú ani žiadny ľudia a keď prší tak si ma ani nevšimnú. Ja nemám rád spoločnosť." Povedal. ,,Nevypadáš. Zprva si bol tichý typ ale teraz... Nevypadáš tak." ,,Viem. Ale ty si iná. Si prvá s ktorou natáčam, tak sme sa zblížili." Zasmial sa. Usmiala som sa tiež. ,,Tak a sme tu." Povedal. ,,Ďakujem ti za všetko. Dnes som sa dobre bavila." Povedala som. ,,Aj ja. Niekedy so zopakujme." Povedal. Jeho slová ma natoľko potešili,že som ho musela objať.

 Jeho slová ma natoľko potešili,že som ho musela objať

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Objímala som ho a smiala sa. Potom sa usmial a objal ma tiež. ,,Hah, si okay?" Opýtal sa ma? ,,Áno. V tom najlepšom." A objala ho silnejšie.

You've reached the end of published parts.

⏰ Last updated: Mar 02, 2017 ⏰

Add this story to your Library to get notified about new parts!

Až do Konca, okay ?Where stories live. Discover now