Inleiding.

157 5 3
                                    

Ik, professor Black. geef deze lessen. Ik ben het afdelingshoofd van Gryffindor en word gelieve aangesproken met 'professor' of 'u'. En nee. Nee ik ben geen familie van Sirius black! Voor de mensen die dat soms denken, wel ging ik vaak met hun om in mijn vroegere schooltijd en was ik een van de maurauders!

In mijn vroegere schooljaren ben ik gesorteerd in gryffindor en heb ik alle vakken afgerond, mijn liefelingsvak was 'verzorging van fabeldieren' en bij deze leer ik jullie mijn informatieve kennis. Ik geef het liefst de lessen zo leuk mogelijk aangezien ik de jeugd van tegenwoordig maar al te goed ken, niet dat ik zelf nooit gespijbeld heb. Nee je gelooft het of niet maar ik werd de 'Joking queen' genoemd. Nu genoeg over mij.

Als je het vak wil volgen moet je je nu even gaan inschrijven bij het boek dat daarvoor is. Dit is het lesboek, aan het einde van elk hoofdstuk plaats ik het huiswerk dat je dan maakt en onder het hoofdstuk in de reacties zet! Niet spieken! Op internet zou ik ook niet kijken aangezien ik het lesboek zelf geschreven heb!

Net zoals de andere vakken krijg je om de 5 hoofdstukken een toets, maar als je het goed doorneemt zal dat een eitje zijn. De lessen zelf zijn vooral theorie!

Getekend: professor R. Black.

Mensen die de les volgen:
-Noukie_Gamer (Noukiepower )
- Manonvanleur
- ILSElovehorses

Fantastic beasts and where to find themWhere stories live. Discover now