~ Capitolul 26 ~

2.5K 87 42
                                    

Melodiile pentru acest capitol sunt:

All That Matters - Justin Bieber

A Thing About You - Hunter Hayes

__________________________

Brooke's POV

"La ce rezort vom sta?"  La-m intrebat pe Justin cand am intrat in cabina.

"Boardwalk Villas. Am auzit ca este foarte frumos." El a raspuns.  Am dat din cap si am cintinuat sa rasfoiesc ghidul Disney World pe care Justin l-a cumparat din aeroport.

"Justin acesta este cel mai scump." Am icnit. El a ridicat din umeri sprijinindu-se de scaun. Am incercat sa ma abtin in a-i arata un zambet. Este incredibil de dulce din partea lui sa faca toate astea.

"Multumesc." Am soptit eu.  El a zambit afisandu-si toti dintii. S-a apropiat si m-a sarutat sprijinindu-si fruntea de a mea.

"Te iubesc." A murmurat el. Mi-am muscat buza inainte de a le lipi pe obrazul lui. El s-a retrast surprins.

"Pentru ce a fost asta?" A intrebat el.

"Doar un alt multumesc." Am rosit. Mi-am acoperit fata cu mainile regretand partial actiunile precedente.

Justin mi-a luat mainile de pe fata si m-a tras in poala lui. El mi-a cuibarit trupul aproape de al lui si si-a ascuns fata in gatul meu.

"Tu esti doar ... PERFECTA." El a respirat. "Nu stiu cum am fost atat de norocos. As fi putut ajunge cu o persoana jalnica dar in schimb tu esti tot ceea ce as fi vrut vreodata."

Am ras incet punandu-mi capul pe pieptul lui. Este destul de ironic ca eu sunt pentru el tot ce vrea in schimb el ...

El trebuie sa se schimbe foarte mult.

Taxiul s-a oprit in fata a 3 cladiri frumoase. Justin i-a dat banii si i-a multumit soferului. El mi-a prins ferm mana si m-a tras de-a lungul holului.

"O camera pentru McCann." Justin i-a spus baiatului ce statea in spatele biroului. El a aprobat din cap facand click de cateva ori pe mouse-ul din fata calculatorului.

"Ahh, ultimul etaj camera 256." El a zambit. Justin s-a incruntat si si-a reluat pozitia ferma. Eu pe de alta parte i-am trimis un zambet cald multumindu-i in liniste.

"Doamne de ce trebuie sa fii atat de draguta?" Justin a gemut. Am chicotit incet apoi mi-am dat ochii peste cap.

"De ce trebuie sa fii atat de nepoliticos?" Am contraatacat. El a ranjit la mine presandu-si buzele de ale mele intr-un sarut dulce. Buzele lui au efectuat mai multa presiune impingandu-ma in lift.

"Saruta-ma!" A spus asa ca i-am raspuns. El a gemut incolacindu-si bratele in jurul taliei mele.

"La naiba, te iubesc atat de mult." El a soptit pe buzele mele. El mi-a strans coapsa si mi-a incolacit picioarele in jurul lui.

"Justin opreste-te." Am soptit. El s-a retras putand sa vad in ochii lui o scanteie.

"Aceasta calatorie va fi uimitoare." El a spus trimitandu-mi un zambet. "Ai incredere in mine."

Am mers de-a lungul holului pana am ajuns la camera 256. Justin a descuiat usa si a dus bagajele inauntru.

"Este atat de frumos." Peretii erau de culoare crem iar in centru trona un pat mare. Asternuturile patului erau albastru inchis iar in el se aflau perne mici cu cladiri pe ele. Baia era ca acelea din filme, cu un dus de sticla si o chiuveta imensa ce emana vanitate.

"Ma bucur ca gandesti asa." Justin a spus in timp ce ducea bagajele intr-un colt. Eu una m-am aruncat in pat inspirand mirosul proaspat al lenjeriei.

Claimed ~ Justin Bieber // TradusaUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum