*21*

3K 183 15
                                    

******Waliyha*****

Sėdėjau mašinoje ir laikiau savo rankose mažą būtybę.Mergaitei užmigus atsisukau į Liam,kuris buvo visas išbalęs,raumenys įsitempę ir venos ant kaklo išryškėjusios.Jo rankos taip spaudė vairą,kad net krumpliai pabalę.

Aš žinau ko jis bijo.Aš ir to bijau.Mums paskambino verkianti Perrie ir papasakojo apie Amy gimdymą ir priepolį.Jai pavyko..Ji pagimdė.l.Tačiau ji pagimdė sveiką berniuką ir mergaitę.Mergaitę kuriai kilo komplikacijų.Nieko nežinom tačiau kai pasakiau Liam jis nė neėmė savo daiktų,o sėdo į mašiną,žinoma ir aš kartu.Ir išvažiavo.Jam niekas nerūpi išskyrus ją.

Kiek girdėjau ten yra visi išskyrus Heile ir Malik.Prisiekiu Zayn..Jei tu nepasirodysi palaidosiu ne tik tave,bet ir Heile.Ji gauna viską ko užsigeidžia,tačiau ne Zayn vaikus.Amy yra stipri mergina ir aš tikiuosi ji išgyvens.Nenoriu prarast tokio žmogaus kaip ji.

Mano mintis išblaškė užgesinama mašina.Pažvelgiau pro langą ir supratau,kad mes jau ligoninėje.Išlipau iš mašinos ir paėmiau mergaitę į rankas ir nužingsniavau į ligoninę.Kai atsiradau prie jos palatos pamačiau kraupų vaizdą.

Čia visi buvo balti ir nemiegoję.Klaikiausiai atrodė merginos.Jos buvo pavargusios ir tikrai ne kaip jaučiasi.Aplink juos visus mėtėsi kavos puodeliai ir nosinės.Atsisukau į Liam ir priėjau prie jo.

-Nueik nupirk kažko pavalgyt ir drėgnų servėtėlių,kavos ir atnešk pagalvėles iš mašinos.-tyliai sušnibždėjau ir jis linktelėjęs pakštelėjo man į lūpas ir išėjo

Aš pažvelgiau į visus ir tikrai nesitikėjau,kad galiu pamatyt tokį vaizdą.Staiga iš Amy palatos išėjo daktaras ir pažvelgė į mane,o aš priėjau prie jo.

-Kaip ji?-tyliai paklausiau ir daktaras tik papurtė galvą

-Ta mergina tikrai stipri...Ji gali išgyvent,bet gali ir mirt.Ji pati nuspręs ką pasirinkt.-daktaro žodžiai manęs nė kiek nepaguodė

-O vaikai?Ar jiems viskas gerai?-paklausiau laikydama mergaitę kuri ramiausiai miegojo

-Berniukas sveikas ir stiprus.-tarė

-O..o mergaitė?-paklausiau ir pasiruošiau blogiausiui

-Ji akla..Mergaitė negali matyti...-po daktaro žodžio jaučiau kaip kraujas dingsta iš mano veido ir jis tampa baltas-Kadangi mergina serga vėžiu ir gal dalelė to pakenkė mergaitei,tačiau tai turėjo pakenkt berniukui.Įtariam,kad mergaitė pajutus,jog jos broliui gresia pavojus ji jį uždengė ir pakenkė mergaitei ir jos dėka gimdymas įvyko truputį anksčiau.

Daktaro žodžiai padarė man nuostabą...Mergaitė sugebėjo apsaugot brolį.Po velnių..Tai yra neįtikėtina.

-Ir viskas?-paklausiau nors žinojau kad kažkas yra dar

-Na..Jie nėra panašūs.-buvau sutrikus.Nėra panašūs?Ką tai reiškia?-Turiu omeny,berniukas Zayn Malik kopija,o mergaitė..Ji turi ir tėčio ir mamos panašumų tačiau vaikai į vienas kitą nepanašūs.-na tai ir ganėtinai keista

-Ar Amy tai žino?-paklausiau susiraukus

-Ji nebuvo pabudus..Po gimdymo ji prarado sąmonę...-jo žodžiai man nepatinka

Aš tik linktelėjau ir grįžau į savo vietą bei pamačiau kaip ateina Liam su dideliu krepšiu ir vaiko kėdutę (tos kur būna automobilyje skirtos vaikams) ir aš paėmus kėdutę padėjau ant kėdės ir įkėliau mergaitę į kėdutę bei sutvarkiau diržus.

Liam paėmė maistą ir nunešė draugams bei juos pažadino.Jie pramerkę akis pirma ką pamatė buvo mano ašarų pilnos akys,o tik tada Liam ir maistas.Eleanor pakilus nuo žemės paėmė mėsainį su sūriu ir atėjo prie manęs.

Dead(Z.M)4 Sezonai(tvarkoma) Where stories live. Discover now