pokazený život

92 3 2
                                    

Taak už sme s Chrisom spolu už asi rok. Dnes má Chris narodky. Na narodeniny som mu dala malý darček a k tomu našu spoločnú fotku. No to čo bolo v tej malej krabičke s našou spoločnou fotkou sa dozvie až zajtra. Všetci mu gratulovali až nakoniec som mu zagratulovala ja :
,, Miláčik môj , všetko najlepšie vela zdravia,šťastia a aby sme spolu boli Navždy. Milujem ťa"
,, Ďakujem láska aj ja teba"
,, Tuto máš malý darček . Otvor si ho až zajtra"
,, Dobre a prečo?"
,, Uvidíš"

Uvedomovala som si , že zajtra uvidím Chrisa posledný krát. Ale ja nechcem aby som ho videla posledný krát smutného. Som rada že je šťastný.


Z pohladu Chrisa

Ráno
Ráno som sa zobudil a išiel som sa načiahnúť a uistiť či tu je Melanie. Lebo som bol taký lenivý,aby som otvoril oči. Rukou som sa načiahol ale necítil som ju . Pozrel som sa a bola prázdna postel. Myslel som si že len si niekam odbehla , keď sa už po dlhšej dobe nevracala tak som jej volal , písal ale nedvíhala, neodpisovala. Spomenul som si na ten darček čo mám od nej tak som si ho rozbalil. Bola tam naša spoločná fotka čo ma velmi potešilo. Ďalej tam bol nejaký USB klúč. Zapichol som ho do počítača a bola tam nejaká hlasová správa . Tak som ju pustil a počúval : ,, Srdiečko si ten najlepší chalan akého som kedy spoznala. Je mi s tebou super. Tie Tvoje hrejivé objatia a vášnivé bozky plné lásky a úprimnosti. No to už všetko skončilo . To žiarivé svetlo ktoré bolo tak krásne zhaslo. To puto ktoré bolo také silné zoslablo. Nie,nechcem sa s tebou rozísť. Chcem ti len povedať že keď niesom s tebou tak ako by sa biela zmenila na čiernu, ako sa puto maličky trhá a ako svetlo zhaslo. Týmto som ti chcela naznačiť- povedať že som odišla. Kým túto nahrávku počúvaš ja sedim v aute a myslím na teba . Milujem ťa. Keby som ťa zasa mohla vidieť a objímať ťa. No to už sa nestane. Stačila by mi teraz 1 minúta s tebou. Ale čo už život je taký. Sám osud nám to zariadil a len on vie že ako to bude ďalej. Možno to bude tak že si nájdeš inú babu, s ktorou si založíš rodinu a na mňa zabudneš. A možno to bude tak,že budeme spolu naveky. Rada by som si vybrala tu druhú možnosť,ale keď už sa asi nikdy neuvidíme tak to očividne bude tá prvá. Navždy budeš v mojom srdiečku. Aj keď sa už neuvidíme budem na teba každý každuličký deň myslieť. Len sa netráp, nebuď smutný. Velmi mi chýbaš . Milujem ťa a navždy budem !♡"

Už som v tej hlasovke počul len vzlyky. Začala plakať a aj mne po líci stekala nejedná slza. Potom tam bol ešte jeden priečinok z názvom : ,,Nikdy na teba nezabudnem. "
Otvoril som ten priečinok a bolo tam video s našimi fotkami . A pri tom hrala tá Smutná hudba. Bolo mi velmi smutno za ňou. Tie momenty čo som s ňou zažil boli nenahraditelné.

Taak ahojte lásky krásky hlásim sa tu z Ďalšou kapitolou tohto príbehu. ❤ lúbim vas. 💋 a tú pesničku si môžte pustiť keď budete čítať tú hlasovku

You've reached the end of published parts.

⏰ Last updated: May 31, 2016 ⏰

Add this story to your Library to get notified about new parts!

Ja A On? Nikdy!Where stories live. Discover now