Bölüm-4

2.4K 132 179
                                    

Marinette'nin ağızından

Herkes çığlık çığlığa otobüse doğru koşmaya başlamıştı. Bide güya sıra olacaktık. Herkesin arasından en sakini benim biricik Adrien'ımdı.

Herkes otobüse bindiğinde müdür bey yoklama almaya başlamıştı.

Müdür b:" Marinette Dupain- Cheng"

M:"Burda"

M.B:"Alya"

Al:"Burda"

M.B:"Adrien Agreste"

A:"Burda"....... (üşengeç yazarınız😂)

M.B:"Herkes burda olduğuna göre otelimize gidebiliriz."

Herkes:"Yaşasın."

-----------------2 saat sonra-----------------

Offf. Gerçekten çok sıkıcı. Çok sıkıldığım için otobüse (kim ne ile uğraşıyor diye) göz gezdirdim. Ohaaa! Herkes uyumuş. Adrien hariç. O ise buharlanmış cama bir şeyler yazıyordu. Ne yazdığını çok merak etmiştim. Bakmak için biraz eğildim. Ama sonra bir anda otobus ani fren yaptı ve ben (her zamanki gibi) yere kapaklandım.

Otobüsteki herkes uykusundan uyanmış, bana bakarak gülüyorlardı. Bayan Helena, Alya ve Adrien yanıma gelip beni kaldırdılar.

Ad:"İyi misin Mari?"

M:"iyi miyim. Bilmem ben iyi miyim. Yoo değilim. Ya-yani se-seni görünce iyi oldum. Demek istediğim........... off bu bir felaketti.

Ad:"Ta-mamm. Kolun acıyormu? Çok kötü kanamış. İstersen pansuman yapabilirim." Az önce PANSUMAN YAPABİLİRİM DEDİ. AAAHHH ADRİEN İSTERSEN BANA HERŞEYİ YAPABİLİRSİN (fesat anlamayın sjsjjsj😂).

Bayan H:" Adrien ben pansuman malzemelerini getirdim sen Marinette'ye pansuman yaparken bizde mola veririz tamam mı?"

Ad:"Tamam hocam. Merak etmeyin Mari eminellerde." Şimdi düşüp bayılacaktım. Öyle flörtöz bir şekilde sırıttı ki aklıma bir anda kara kedi geldi. Özlemiştim çünkü.

Otobüste kimse yoktu. Chloe sinirli bir şekilde bize bakarak otobüsten inmişti. İyiki durduk. Yoksa ben mide bulantısından mahvolacaktım. Acaba daha kaç dakika yolumuz kaldı. Bu soruyu Adrien'a sormaya karar verdim.

M:"Adrien. Da-daha ne kadar yo-yolumuz kaldı?

Ad:"450 km. Yani buda 4 saat eder.

M:"Te-teşekkür ederim Adrien."
.........................................................

Aradan bir süre sonra Adrien pansuman yapmayı bitirmişti. İkimizde otobüsten çıkıp arkadaşlarımızın yanına gittik.

BH:"Çocuklar hazırsanız yol devam edelim. Daha 450 km yolumuz var."

C:"Öğretmenim. Neden benim özel jetimle gitmedik. Şimdiye oteldeydik. Eğer benim jetimle gitseydik Marinette ve Alya'yı uçak havadayken aşağı atardım. Zaten onları sevmiyo-"

Ad:"Saygısızlık YAPMA CHLOE. HERKES SENİN KADAR ZENGİN OLMAYABİLİR."

C:"Ahhhh Adribalımm. Hala şu paçoz kızı mı savunuyorsun. Sana inanmıyorum Adribalım. Bence biz birbirimize yeteriz *göz kırpar* hı?"

Ad:"Hayır Chloe onlar benim arkadaşım. Her ne kadar senin olmasada benim AR-KA-DAŞ-IM tamam mı?"

C:"Ama.........ama........."

Ad:"Aması felan yok CHLOE. (daha sakin söyler) Bak Chloe, Marinette ve Alya sana bir şey yapmadılar. Onları küçümseme lütfen. Sen onları sevmesende onlara saygı duymak zorundasın değil mi? Bende zenginim ama onlara öyle davranmıyorum. Bari benim için onlara daha nazik davran.

AŞKIN PEŞİNDE  (LADYNOİR)Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin