«Info»

2.9K 77 321
                                    

Práve sa nachádzate na prvej časti, pod ktorú napíšete svoju objednávku, ak sa rozhodnete, že chcete cover :) pod inými časťami tohto „príbehu" objednávky neprijímam.

Máte záujem o cover, ale neviete na koho sa s vašou žiadosťou obrátiť?

Na Wattpade je mnoho talentovaných ľudí a veľa z nich vie robiť skutočne prenádherné covery, ja som však taký...pokročilý začiatočník :D Covery som si vždy robila sama a po istom čase som si povedala, že by bolo fajn urobiť cover aj niekomu inému, nie len sebe.

Nepoužívam Photoshop, keďže nemám k dispozícii počítač. Pracujem len cez aplikácie, ktoré ak by som tu mala vypísať, tak tu budeme do rána :D

No myslím, že toto nie je to, prečo ste sem zablúdili. Preto prejdeme k tomu hlavnému.

» objednávky prijímam do SPRÁV a do komentárov pod TOUTO časťou. Ak ho napíšete pod iný cover, bohužiaľ, neurobím vám ho.

» váš cover môžem odmietnuť (to hovorím stále a zatiaľ som žiadny neodmietla :D). Budem sa snažiť ho urobiť, ale pokiaľ budem mať málo času, alebo mi do toho niečo príde, tak to proste nepôjde.

» nenaháňajte ma s coverom! Môj život sa netočí len okolo coverov, nie som tu 24 hodín denne. Ak však už týždeň nebude o vašom covery nič počuť, napíšte mi. Väčšinou sa mi nestáva, že by som na cover zabudla, ale boli tu aj také prípady :D

Dôležité informácie, ktoré potrebujem vedieť:

1. Názov príbehu

2. Vaše meno (alebo meno/prezývku, ktorú chcete mať na coveri)

3. Postavy/prostredie, ktoré na coveri chcete mať. Napr. dievča so zelenými očami, Selena Gomez, les atď... (väčšinou to však nesplním :D)

4. Špeciálne požiadavky. Tie zahŕňajú napríklad citáty, efekty alebo niečo, čo nie je v predošlých troch bodoch.

Chcem len upozorniť, že ak máte fanfiction a chcete tam viac celebrít, zrejme to pre mňa bude problém. Nemám možnosť dať na cover viac postáv a som rada, keď sa mi podaria dve :D

Ďalšia vec je tá, že v coveroch niekedy nejdem po rade. Takže ak náhodou urobím cover človeku, ktorý si objednal až po vás, pravdepodobne, to bude z toho dôvodu, že naň mám obrázok a na ten váš nie. Pri niektorých coveroch je trochu ťažké nájsť ten správny obrázok.

A posledná vec! Do coveru nijako nezasiahujte, nemeňte ho. Nepridávajte do neho svoje veci, jedine s mojím súhlasom.

Myslím, že to je všetko. Prípadné otázky píšte do komentárov, pokojne aj do správ. Dúfam, že ste sa v tomto všetkom nestratili, snažila som sa byť, čo najviac stručná. A teším sa na vaše objednávky :)

»DeepRainbow«

Covers [CLOSED]Where stories live. Discover now