Capitolul 23

1.4K 75 4
                                    

Totul era devastat , geamul incaperii era spart , biroul intors cu fundu-n sus , scaunele rupte , peretii manjiti de sange , becurile sparte si canapeau rupta-n doua . Probabil te intrebi cum a ajuns asa , si , mai important , cum a continuat altercatia de ieri . Atunci , ce-ai zice sa o laum de unde am ramas ?

Flashback

- Acum , hai sa vezi , si cu o viteza supraomeneasca ajunse in dreptul lui Mark si-l musca de gat . Ashley ramane impietrita pe moment , nu stia cu sa reactioneze la scena ce se derula in fata ochilor ei , iar , apoi cand realiza ce se intampla cu adevarat , o furie de nestapanit o cuprinse ! Ochii ei devenira rosii , ridica mainile si lucrurile din incapere incepura sa leviteze , stranse palmele-n pumn si lucrurile incepura sa se rupa , iar becurile sa se sparga.

- Opreste-te ! Spune aceasta dandu-l jos de pe Mark folosind doar un deget , apoi , lipindu-l de perete , il facu sa sangereze .

- Papusa , spune acesta tusind sange , cat timp tu te joci cu mine , descoperindu-ti puterile de vrajitoare , Mark are nevoie de puterile tale de varcolac . Spune acesta aratand spre Mark , care , era jos , abea mai respirand , Mira fiind langa el , tinandul in brate , plangand .

- Ce-ar trebui sa fac ! Intreba Ashley putin mai calma .

- Pai :
1 . Da-mi drumul
2 . Da-i din sangele tau

- Cu placere ! Spune Ashley miscand din deget si facandu-l pe Christian sa treaca prin geam .

- Ashley , Ashley , te rog , fa ceva , repede ! Lasa-l naibi de Christian !

- Acum ! Spune Ashley dandu-si drumul in ghenunchi !

- Poftim , bea ! Spune Ashley dandu-i antebratul ei.

- Prostuto , spune Christian , tu esti cea cu colti , nu el ! Spune Christian aranjandu-se .

- Corect ! Spune muscandu-si incheietura , astfel incat , de acolo curgea sange .

- Bea acum ! Spune Ashley intinzandu-si pentru a 2-a oara antebratul catre Mark .

- Nu stiu ce sa zic , spune Mark printre tusete , e sange ! Se revolta acesta .

- 1 . Esti pe moarte , chiar crezi ca ar trebui sa te strambi pentru asta
2 . Sangele de varcolac e dulce ! Asa ca bea odata pana nu mori ! Barbatul ii apuca sfios mana fostei sale logodnice , si , la fel de timid ii bea sangele care se scurgea pe mana ei mica . Imediat dupa ce termina corpul lui se refacu , iar , el arata ca si cum nimic nu sa intamplat .

- A fost cel mai ciudat moment din viata mea , spune Mira nestiind cum sa reactioneze

- Biroul meu ! Spune Mark realizand ceea ce s-a intamplat . Se ridica repede in picioare , punandu-si mainile in cap spunand " nu , nu , nu ! "

- Am sa-ti iau alta mobila , nu mai fi asa de patetic ! Spune Christian stand asezat pe jumatate de canapea .

- Si tu ! Spune Ashley aratand cu degetul spre Christian . Ce e ineregula cu tine ? Puteai sa-l omori !

- Detalii , detalii ! Ti-am aratat ce trebuia sa-ti arat ! Spune acesta ridicandu-se de pe canapeaua injumatatita . Acum , premiul meu , spune acesta intorcandu-si obrazul apasand cu degetul pe el . Ashley realiza repede ca , dupa tot ce a facut , prostul mai voia si pupat . Actiona repede , si , cu toata forta ei , ii trase o palma de toata frumusetea .

- Dupa ce ca esti grosolan mai esti si prost ! Spune aceasta aruncand-ul in perete si strangandul de gat . Da-mi un motiv sa nu te omor , aici si acum ! Spune aceasta marind stransoarea .

- Ashley , spune o voce atat de cunoscuta ...

Si gata , am reusit , sper sa va placa deorece m-am straduit mult 😻 . La media e Christian . Va iub , pa ☺

A taUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum