Aşk

59 4 2
                                    

Ses kaydı atmak isterdim bu konu üzerine, sesimin titremesi bile anlatırdı her şeyi. Aşkm... hm... aşk... Aşk kimilerine göre alışkanlık, kimilerine göre zaman, kimilerine göre ise sevginin en azından sevdiğini sanmanin nirvanaya ulaşmış hali, kimilerine görede ilk gorusteki elektrik. Alışkanlık diyenler için vaz geçilmezdir aşk, zaman diyenler içinde tanışmak gerekir sevgi ile. Peki ya bu kadar uzun bir şey neden ilk gorustede olabiliyor? Bu ilk görüş değil aslında, sizler ruh eşlerisiniz. Ruhlar birbirlerini 0 noktasindan bu yana çok iyi tanır ve birbirlerinin eksiklerini tamamlayan veyahut tıpa tıp aynı düşünceleri olan insanlar (ruhlar) bir araya geldiği andan itibaren bam başka bir enerji oluşur. Bir anda her şey nasıl olunuyorsa artık.
Bekleyen sevgide aşktır, bekleyebiliyorsan aşıksın. Onu sevdiğini saklayabiliyorlarsan bu platonik sevgi asla ama asla azalmayak, git gide artacak. Nirvanaya ulaştığında aşk olacak. Bu da bizim "Aşk zamandır yahuu!" Diyen ekip için bir delil. Aşkı tanımlamak kolay, yaşamak zor. Gelelim platonik sevgilere , hoşlanırlara

PLATONİK

Platonik sevmek dediğimiz gibi zamancilarin bir numaralı adımı, ne için? Aşk için...
Platonik seven insan efkarlıdır bir kere arkadaşım. Saklar utanır. Çekinir söyleyemez, normal konuşurken tersleneceğinden korkar, açıldığında hele abovv yandı. Ne kadar cesur olursan ol o iki kelime çıkmaz ağızdan. Ağzına sicsalar dahi çıkmaz yahu. Ne vardır ki bu kadar zor bu kelimelerde? Buyurun ben söyleyeyim Seni sevyrk. Allah Allah... seni svjf... seni sevişyoe , yaa! Bu sefer olacak, kısık sesle değil yanlış anlaşılmasın; Seni seviyorum. Ohh be şükür kavuşturana diyoruz. Söyledik yahuu , bizden iyisi yok. Yoksa bende mi platoniğim? Bunu hiçbir zaman bilemeyeceksiniz, sevgi soyut bir kavram. Bunu öğrenmenin tek yolu sevdiğim kişinin evi yanarken içeriye dalıp onu kurtarmak. Peki ya, bir itfaiyeci mecnunmu oluyor?, Leyla ile mecnun'uda çok yanlış biliyorsunuz. Bu hikayede Allah sevgisi işlenmiştir. Her neyse konuya dönelim. Evet eğer sende okuyorsan bunu, yani sen kendini biliyorsun , seni çok seviyorum be. Vallaha bak , istediğin zaman, ne zaman ihtiyacın olursa bir alo de. yemin ediyorum seviyorum ya. Bu şey gibi oldu; "Mehmet ali abi köydekilere selam yollayabilirmiyim? " Tekrar konuya dönecek olursak, platonik takılmak yıpratır. Bitişi dusunmedim emme velakin sağlıcakla kalın.

SezerceWhere stories live. Discover now