Vineri 13

44 3 0
                                    

M-am trezit. Si ma indreptam spre scoala. Eram pe drum cu Lariss Nicole Lara si Josh. Intr-un cuvant grupul crazy. Asa ne numeam noi. Am ajuns la scoala. Ca norocu am ajuns la timp.
Intr-una dintre pauze mi-am luat un "melcisor" cu ciocolata. Caci asa se numea acea mancare. Era cu muuulta ciocolata. L-am mancat si m-am facut de ciocolata. In jurul gurii eram tooooata de cioco. Nu aveam servetel asa ca m-am dus cu mana la gura. Colegii au crezut ori ca m-am lovit ori ca imi curgeau mucii...lool mucii! :)))
Urmatoarea ora aveam desen. Cea mai usorara ora! Nu trebuia decat sa desenam vorbim si sa ascultam muzica. Eu insa cu inca 7 colegi am ramas afara ca sa ne jucam baschet. La profa nu prea ii pasa asa ca...si Josh se uita la noi. Lui ii place baschetul. Pot spune ca e un jucator foarte bun. Asa ca vroiam sa ma dau mare in fata lui ca si eu stiu sa joc....dar mi-am luxat glezna. M-am dus la cabinet. Mi-au pus ceva medicament si o fasa pe picior.
M-am dus acasa si mama aflase ca nu am fost la ora de desen. Ei bine credeam ca toata groaza se sfarsise dar nu era asa. Abia incepuse. Mama ma certa. Fara telefon tableta laptop. Pe langa a spus ca vrea sa ma verifice la toate temele pe care le voi face!
Deci da...ziua de 13 pentru mine devenise una oribila!
M-am culcat cu gandul la Josh.

Cei Mai Buni PrieteniUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum