•2• bağımlı

2 0 0
                                    

       Yaklaşık iki gün boyunca herşey çok iyi gidiyordu . Hatta deniz' le aynı evde kalmakta anlaşmıştik. Ben kiraya ortak olma şartıyla kabul etmiştim. Ailem, arkadaşlarim ve Alp  hergun bana telefonlar ,küfürler ,sorular ve merak dolu mesajlar yağdırıyordu.  Poroblemim ise artık bazı ihtiyaçlarım gün yüzüne çıkmaya başlamasiydi. Deniz' e uyuşturucu kullandığını nasıl söylemeliyim bilmiyorum ama bu işi bu gün halletmeleydim. Aksi taktirde muz bulamayan bir maymun gibi etrafa saldirirdim ,yapardimm.Yatağımdan kararlılıkla kalktım ve siyah gri taşları olan bir şort ustuneyse, siyah sortumun boyunun biraz üstünde bol bir tişört geçirdim. Boy aynasina bakınca kendimi sade buldum ve dolabıma yerleştirdigim kıyafetlerinin arasından askıdaki siyah beyaz kareli gömleği alıp belime doladım. Spor ayakkabılarımla tamamlamıştim konbinimi. Büyük  bir çanta alıp içinebol miktarda para koydum yaklasik 10 bin lira. Bugün uyuşturucu bulucaktim kesindi yoksa ,yoldaşı olmiycakti, Aşağı indiğimde beni kolumda çantayla gören Deniz ve Orkun açıklama beklercesine bakıyorlardı ben dukkana girip koltuğa doğru ilerlerken   Orkun elindeki çizim defterinden kafasını kaldırıp sordu

•Orkun " nereye böyle çanta falan " dedi

Bende kolumu koltugun ustume dayiyarak

•Ben" bugün şöyle çıkıp bi bakiyim ne biliyilim bi giyim mağazası olur alışveriş merkezi olur bakiniyim ya( deniz' e bakarak kiiz varoş senin istediğin bisey var mı? "dedim.
 
Bunu derken bir yandan elimle saçlarımı poh pohlamistim. Deniz lafa girip

•Deniz" yok ben kanka en son 2003 ' te alışveriş e çıktım.gel hadi kahvalti yapta yolda meydana yakin Orkun' u da birak yeni bi takım boya a alicam bazıları bitmek üzere  " dedi

Basimi iki yana sallayıp

•Ben" Yok yok ben kahvaltı yapmicam kendimi aç hissetmiyordum hadi Orkun işin yoksa çıkalım " dedim.

Orkun elindeki defteri masaya birakip içeriden cuzdaniyla telefonunu aldı.Ve beraberce iki gündür yerinden kalkmayan arabama yuruduk kapıyı açıp oturdum oda yanıma oturmuştu .

•Ben" ee ne tarafa gidicez?" dedim.

Oda eliyle sağ tarafı gostererek

•Orkun" su tarafta duz ilerle ben sana tarif edicem " dedi.

Ben arabayı park ettiğim yerden cikarip gösterdiği tarafa doğru sürmeye basladım. Yan tarafta bize deniz eslik ediyordu. Trafik pek yoktu ama insanlar hayli kalabalikti.Bu sırada Orkuna göz ucuyla baktım elini camdan aşağı çıkarmış etrafı izliyordu . ona baktigimi fark edince ne oldu der gibi bakıyordu.Arabayı boş bulduğum bir yere park ettim . ona söylemeliyim belki biraz mal bulamama yardımcı olabilirdi. Defin bir nefes aldım ve korkarak söze basladim.

• Ben" bak Orkun, öncelikle herşeye açık ol. yani şey... bu söylediklerimi ben söyle demeden sakin Deniz'e söyleme. söz mü?" dedim

Oda merak içinde bana ve kaşları çatık beni dinliyordu. Sabırsızlıkla başını " Tamam " anlamında salladı.

•Ben" ben, ah... Bu bukadar zor mu olmalı. şey ben, tamam tamam (derin bi nefes aldım) ben uyuşturucu bağımlısıyım. Ve eminim yakında yeterli dozu almadığımdan  kriz geciricem yani senden istediğim seyse senin satıldığını bildiğin bi yer var mı?"  dedim.

BunU bekler gibi bir hali vardi belliydi. Ama yinede Şaşırmış gözüküyordu.

• Orkun" var, ki bende kullanıyorum eğer ciddi değilsen bu hiç komik değil cidden" dedi .

•Ben" tabiki ciddiyim ve neolur acele edelim çıldırmak üzereyim. " dedim

•Orkun" zaten ilk goruste seninde bağımlı olduğunu anlamıştım baksana gözlerin mosmor belli,  hadi geç arabayı ben kullanırım gideceğimiz yer buraya uzak " dedi.

Yayımlanan bölümlerin sonuna geldiniz.

⏰ Son güncelleme: May 20, 2016 ⏰

Yeni bölümlerden haberdar olmak için bu hikayeyi Kütüphanenize ekleyin!

GÜÇHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin