Hytta

315 28 5
                                    

-Sophie, er du klar ?. Mamma står å roper på meg fra trappa. -JA!. Jeg går ut fra rommet med koferten bak meg. Ferien er snart ferdig og det er bare 3 uker igjen, så nå skal vi reise til hytta for å være der resten av ferien. Når jeg kommer ned står pappa bare i bukse, og mamma løper rundt som en gal. Mens mamma stresser rundt og pappa kler på seg, får jeg en melding på mobilen fra Stine som er besteveninna mi, "Kos deg masse jenta mi, og se på alle de kjekke guttene, så ses vi om 3 uker på skolen." Jeg ga fra meg en liten latter før jeg ja mobilen i lomma igjen. 

Vi er klare og sitter i bilen. Jeg sitter med Ipaden i fanget, høretelefonene i ørene og full musikk på. Mens mamma og pappa snakker om hvor deilig det skal bli med en hyttetur til landet. 

-Vi er framme jenta mi. Jeg åpner øynene og ser mamma sitt store smil og de brune øynene som glitrer ned på meg. Jeg reiser meg opp og går ut av bilen. Det var blitt mørt og var bare å få lakt seg. Jeg redde opp sengen og stelte meg, med en gang jeg la meg ned i sengen sovnet jeg.

You've reached the end of published parts.

⏰ Last updated: Sep 21, 2013 ⏰

Add this story to your Library to get notified about new parts!

Bare 14Where stories live. Discover now