2.Girly Games

111 10 4
                                    

Co to kurva dělá.Nejsem zasranej pes na vodítku , aby mě zastavoval , když chci odejít.
"Pusť mě sakra." řeknu Frankovi podráždě.Na to se jen usměje a jeho ruka tu mou stále drží.Kristin na to jen opařeně kouká.Všimnu si , že si za ní stouply zbylí členové tak , aby nemohla nikam jít.Jsme jak kořist obklíčená vlky.Je vidět , že má zasranej strach.Sice se taky trochu bojím , ale nemůžu to na sobě nechat znát.To přesně chtějí , aby se jich lidé báli.
"Kurva to si mi nerozuměl.Říkám dej ze mě tu svojí ruku Dillane." řeknu už fakt nasraně.Jeho obličej se změní v udivený asi na 5 sekund pak se vrátí k tvrdému a nečitelnému.Koukám , že byl překvapený mojí drzostí.Najednou z mojí ruky zmizela ta jeho a já od něj mohla odstoupit , aby se mi vrátil můj osobní prostor.
"Milá Paulin nemusíš být hned nevrlá." kurva co.Jasně , že budu nemáš mi bránit v tom abych odešla a musela tu s tebou být kurva.Nejvíc mě sere to v jakým klidu mi to řekl.
"Chtěl jsem se tebe a tvojí kamarádky na něco jenom zeptat." řekne s úsměvem.
"Očividně nemáš sociální život kurva.Protože normální lidi za někým přijdou a zeptají se .Nechytají ho jako psa ,který chce jít jinam než pán." řeknu mu už trochu klidněji.Kristin těká pohledem na mě a na Franka a čeká co bude dál.
"Víš pořádám párty a chci vás dvě pozvat.Bude to v pátek večer v 8:00 začátek.Jsem rád , že se tam ukážete." na mojí předchozí připomínku nic neřekl.Nečekal ani na mojí odpověď.Obešel mě a se svýma Blacken odešel ze třídy.Kristin ke mě hned přistoupila.
"Sakra co to bylo on není normální." řekne.Místo odpovědi se rozejdu ze dveří a mířím směrem ven ze školy.Nemusím se ani ohlížet.Vím že Kristin jde hned za mnou.Zastavím se kousek od vchodu a vyndám si cigerety.Zapalím si.Kristin stojí naproti mě a čeká odpověď.
"Jasně , že ten čůrák není normální.To si jako myslí , že mi rozkáže a já tam půjdu." odpovím jí a popotáhnu si z cigerety.
"Tak , že tam nepůjdem?" zeptá se a podívá se na mě.V klidu si zas popotáhnu a dávám si s odpovědí na čas.
"Kurva Kristin.Sice mi to rozkázal , ale ty víš , že chodíme na každou párty co je.A todle bude kurva párty tak , že serem na školu a jdem nakupovat hadry." když to do řeknu vymění její neutrální výraz úšklebek , který má vždy když jdem na párty.
"Neříkala jsi , že ti nebude rozkazovat." jasně bylo mi divný kdyby jsi si nerýpla.
"Přesně tak.Na tu párty půjdu , ale budu tak zasraně sexy , že se mu postaví jen z pohledu na mě." na mojí tváři se objeví zlomyslný ušklebek stejně jako na Kristiným.
"Ty ho chceš vyprovokovat a pak odkopnout , že jo?" začne se smát jakmile to dořekne.Kurva proto je to moje kamarádka ví co mám hned v plánu.
"Přesně tak." jak to do řeknu típnu cigeretu.
"Tak v tom případě se jde nakupovat." zatahá mě za ruku a jde směrem ze školy.Nemám ráda , když mi někdo rozkazuje nebo dokonce chytá , abych šla.Ale u Kristin to beru.
"Kurva , ale nejdřív musím domu , pro prachy." řeknu jí když si sedám do jejího auta.Zavidím jí , že má auto.Taky bych ho chtěla , ale nemám tolik peněz.
"Okey.Zajedem k tobě a pak do obchoďáku." jen na to přikývnu.Kristin mezitím nastartuje auto a vyjede ze školního parkoviště cesta ke mě netrvá ani 5 minut.Zastaví před mým domem , který je v kurva špatným stavu.Otevřu dveře vystoupím podívám se na Kristin pohledem , že za chvilku jsem tu a zavřu za sebou.Cestou ke dveřím hledám klíče.Kurva nevím proč je sakra potřebujeme v tomdle domě se nic ukrást nedá.Stojím u dveří , které odemknu a vcházím do vnitř.Nemusím ani zdravit vím , že otec není doma.Vyběhnu po schodech otevřu dveře od otcova pokoje a jdu k jeho posteli.Skrčím se pod postel a nahmatám krabici.Otevřu jí a výko položím na postel.V té krabici jsou peníze od matky , které mi posílá.Je divný , že je mám pod tátovou postelí , ale u mě by je mohl najít a propít.Pod svou postel by se nikdy nekoukl.Vytáhnu 1000 dolarů a zavřu krabici.Zas jí schovám a jdu směrem ven.Zamknu za sebou a vydám se k autu.Otevřu dveře a nasedám.
"Sakra kde si vzala 1000 dolarů." zeptá se.
"Moje zkurvená matka mi je posílá.Každý měsíc mi pošle 1000 tisíc , aby si vyžehlila to , že mě tu nechala s otcem a sama si žije v luxusu." odpovím jí a zapnu rádio.
"Kdyby jsi víc šetřila měla by jsi na auto Paulin." kurva zase si rýpne.
"Neříkej , ale to bych nemohla tak zkurveně milovat párty,alkohol,cigerety a hadry." odpovím jí a začnu se smát.
"Myslíš ty , který máš u mě." jasně schovám si u Kristin hadry , aby se otec neptal na to kde beru prachy.Je to zkurveně vymyšlený.Každou neděli k ní zájezdu vezmu si hadry na týden a je to.Geniální.
"Přesně tak." odpovím.Kristin mezitím vyjíždí z mé ulice a jede směrem k obchodnímu domu.Vlastně ty prachy schovávám , abych je propilá já a né můj otec.Z mých myšlenek mě vyruší rádio kde začnou hrát Arctic Monkeys Snap out Of it.Kristin automaticky zesílí rádio na nejvíc co jde.Hned začnem zpívat a hejbat se do rytmu.Kurva miluju tu píseň.Když píseň do hraje hned začne hrát nějak sračka.Kurva po takových bozích pustí Tyvole asi Justin Bieber to je.Kristin ztiší rádio.
"Paulin otevři zásuvku." podívám se na ní a přemýšlím proč sakra.Ale Ok otevřu jí a tam na mě čumí Album Arctic Monkeys.Kurva já tu holku miluju.Vytáhnu album a hned dávám cédéčko do rádia.Za chvilku slyším první tóny AM a zesílím rádio.
"Paulin nezajedem až do Los Angeles do obchoďáku?" zařve na mě , abych to slyšela.
"Kurva to si piš." zařvu a začnu zpívat.To samý dělá i Kristin.Cesta trvala tak hodinu a my s Kristin celou dobu zpívali a tancovali na Arctic Monkeys.Zdálky jsme už viděli obchoďák.Když jsme dojeli až na parkoviště , zaparkovali jsme co nejblíže vchodu.Kristin vypla motor.Mezitím jsem vystoupila a šla směrem do obchoďáku.Kristin zamkla auto a vydala se za mnou.
"Tak jaký krám bude první?" zeptá se a začne se rozhlížet po obchoďáku.Do mého zorného pole se dostane obchod se spodním prádlem.
"Spodní prádlo." zavelím a vydám se směrem k obchodu.
"Jakou barvu si budeš přát." zeptá se Kristin a začne se smát.
"Jmenujou se přece Blacken.Tak že černou." odpovím jí a rozejdu se směrem k černýmu spodnímu prádlu.Ohlídnu se a vidím Kristin jít na opačnou stranu.Vždy když jdeme nakupovat tak v obchodě chodíme každá jinde a u kabinek se sejdem.Začnu se koukat co mají za černé spodní prádlo a hned mě jedno uchvátí.Je to černo stříbrný set s krajkovanou podprsenkou.Samozřejmě k tomu nechybí podvazky , které se nepřipínají.Vezmu si svojí velikost a jdu najít Kristin.Uvidím jí stát  u bílého spodního prádla.Nevšimla si , že tu jsem.
"Vem si to krajkovaný bude ti slušet." řeknu jí.Kristin polekaně nadskočí.
"Todle mi nedělej.Jo vezmu si ho." na tu její reakci se jen usměju a jdem zaplatit naše vybraný kousky.Obě zaplatíme a vyjdeme z obchodu.Najednou mi zabzučí zpráva na mobilu.Vytahnu ho a podívám se.Todle číslo není v mých kontaktech rozkliknu zprávu.
Promiň kotě.Uplně jsem zapoměl říct kde to je.Pláž v Santa Monice.Nepřehlídnete kde se to koná.
PS: Pokojů na spaní je dost.
F.D
Kurva kde vzal moje číslo a doprdele co mi mal co říkat kotě.
"Kdo ti napsal." zeptá se zvědavě Kristin.
"Frank.Napsal kde se to koná.Je to v Santa Monice na pláži.A taky , že můžem obě pít dá se tam přespat." řeknu jí.Kristin se ušklíbne.
"Kde na tebe vzal číšlo?" řekne a rozjede se do obchodu s normálním oblečením.
"Kurva to nevím.Tak , že párty na pláži tam bude velký horko že jo?" lišácky se na Kristin usměju.Úsměv mi hned oplatí.
"Přesně tak bude tam velký horko." řekne.Přitom se koukne na svoje spodní prádlo.Přesně ví na co myslím.
"Myslím , že by nám bylo kurva vedro v oblečení , ale v našem spodním prádle ne." Kristin na to jen kývne a nastaví pěst na na přiťuknutí.Hned svojí pěstí narazím na tu její.
"Hele , ale můžem si přes to koupit nějaký přechod co takhle ty bílej a já černej?" zeptá se a běží ke stojanu kde jsou vystavený dva lehké přehozy a na konci mají třásničky.Šahnu po bílém v mé velikosti a Kristin po černém.Jdeme je zaplatit a vydáme se do obuvy.Boty na vysokým podpatku si vzít nemůžem.V kročili by jsme do písku a hned se rozmrdali a proto jsme zvolili matně černé sedále se zlatými doplňky.Vzaly jsme si obě stejné.Opět jsme je zaplatili a vydali se koupit si nějaký zkurvené zlaté šperky.Když jsme měli i to tak se Kristin rozhodla mě pozvat na kafe.Kurva nikdy bych neodmítla kafe.Zkurveně mě bolí nohy a chci si dát cigeretu.Vešli jsme do malé kavárny a objednaly si.Měla jsem výhled na to jak si ty vypatlané holky chodí do toho zkurvenýho Starbucks pro karamelové latte.Bože zlatý espresso v hrnečku.Zakroutila jsem nad tím hlavou a věnovala se Kristin , která plánovala cestu a make-up.Vycházeli jsme z nákupního centra a míříli hned k auto.Tašky jsme dali do kufru a sedli si do auta.Kristin vyjela z parkoviště a jeli směr domů.Zase jsme si pustili AM a pařili.

You've reached the end of published parts.

⏰ Last updated: Jan 29, 2017 ⏰

Add this story to your Library to get notified about new parts!

BlackenWhere stories live. Discover now