Bakıcı 1

22.9K 464 203
                                    

Sabah alarmın sesiyle uyandım. yavas bir sekilde dogruldum. universiteyi bitirmistim ama puanım cok yuksek degildi bu yuzden saglam bir is bulana kadar calıssam iyi olucaktı. Annem ve babam 2 yıl once trafik kazasinda olduler ama bana bıraktıkları bir miras yok cünkü durumumuz normaldi ve zaten kiradaydık.

Yatktan dogrulup banyoya girip ılık bir dus aldim rutin islerimide halledip mutfaga gittim
Kasarlı bir tostla yesil cay icicektim.Gazeteden ilanlara bakmaya karar verdim ve gazeteyi incelemeye karar verdim.Bir markette kasiyer icin ilan verilmisti. Ama buraya baya uzaktı .o yüzden baska bir is aramaya karar verdim gozluklerimi takip gazeteye iyive yaklasip gozlerimi kistim. ben miyopum.

Bakıcı ilanı gozume carptı

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.

Bakıcı ilanı gozume carptı.Evimede yakınmıs bir dakika yatili kalincakmis bu benim isime gelir kira odemekten kurtulurum hem numaryı tuşladim.
05** ** ** ** calıyor.
-Alo
-iyi gunler ben gazetedeki bakıcı ilanı icin aramıstım.
-Tamam.1 saate hazır ol. Bir araba seni alıcak. Evde ayrıntıları konusuruz...
Telefonu yüzüme kapattı ... adama hic ısınamadım.zaten adama bakmiyacagim cocuklarina bakacagım.bu isi alıcagımı biliyorum
Oyuzden valizimide aldım.icime odamdaki herseyi koydum ve ustume giyeceklerimi ayırdım.(multi medya)bu evi ozlemiyecektim burda cok kotu anım olmustu ve buraya noktayı koyma vaktim gelmisti korna sesiyle dusuncelerimden ayrıldım ve kapıdan dısarı cıkıp apartman asansörüne bindim beni asagi indirdiginde kosa kosa dısarı cıktım siyah bir araba beni bekliyordu.adamlara tebessüm
edip iceriye gectim .valizlerimide yerlestirdiklerinde yola cıktık.canim sikilmaya baslamıstı bende telefonumu cıkartıp kulaklıgımı takıp miley crush-stay dinlemeye basladim zaten yorgundum bende gozlerimi kapatmaya basladim...
1.5 saat sonra
Birinin beni dürtmesiyle uyandım.
o adamlardan biriydi dısarı cıkınca hemen evi incelemeye koyuldum .bu ev bir harika.

Korumalar bana mal mal bakıyodu

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.

Korumalar bana mal mal bakıyodu.Sanırım biraz görgüsüz oldugumu dusunuyolardı. Aman çokta fasa fiso eve dogru adımlamaya basladım. Kapıyı calmaya basladım.Kapıyı orta yaslarda bir kadın actı.Bana kucumser bakıslar attı. Ona dik dik bakınca kenara cekildi ve iceri girdim. Iceri girince derin bir nefes alıp etrafa göz gezdirdim. Koltukta bir kız ve bir diger koltukta uyuyan bir kız oturan kız dvd izliyordu. Birbirlerine cok benziyorlardı. Kizin yanına gidip
-Merhaba ben sizin yeni bakıcınız olmak icin geldim. Adim Masal senin adın ne ?
-ıhh...sey..merhaba...adım Pelin buda Selin.
-Hımmm bana sizin odanızı gosterirmisin kardesini yatagına yatıralım.
-Tamam.Yavas adımlarla salondan cıktık.Merdivenlerden yukarı cıkıp bir odaya girdik. Oda hem buyuk hem karısıktı. Odada pembe ve mor renkler hakimdi.Kiza donup sıcak bi gulumseme sergiledim. Asla boyle bir odam olsun istemezdim. Heryer pembe dusununce insan kafayı yemis gibi oluyor. Kizi yatagina yatirdim.
-Sende uyumak istermisin?
-Olur.onuda kucagima alip yataga yatirdim. Sesizce odadan cıktım.Arkama donmemle bir adamla burun buruna geldim.Beni bastan asagı suzdu sonra kasları catıldı.Sanırım sac rengim ve tarzim dolayisiyla biraz garip gorunuyorum.
-Kimsin sen?
-Ben...seyim...bakıcı evet bakıcı onun icin gelmistim.
-Odama gecelim.
-Tamam.Arkasından onu takip etmeye basladım. Bir odaya girince bende ardından girdim.
-Demek kızlarıma bakmak istiyosun.
Gozlerimi devirmemek icin kendimi zor tuttum.
-Evet...
-Kac yasındasın?
-21.
-Yasın oldukca kucuk.
-Peki siz kac yasındasınız?
-Bu seni ilgelendirirmi?
-Hayır ama merak ettim.
-23.
-Tamda tahmin ettigim gibi siz cocuklarınıza bakamıyosunuz ve bakıcı istiyorsunuz. Ama ben onlara bakabilecegimi iddia ediyorum. Mesela kızlarınıza en uzun hangi sure zarfinda bakıldı? O kadar hızlı ve ilk defa bu kadar anlamlı konusmustumk ben bile ne dedigimi farkında degildim.
-En uzun...hic kimse dayanamadı neyse ise basla ama gozum ustumde.
Gozlerimi simdi devirbilirdim.Odadan tam cikacakkken
-Birdaha sakın bana gozlerini devirme.Seslice yutkundummBasimı sallayip odadan cıktım. Kizların odasina girdim misil misil uyuyorlardı.Bende mutfaga gidip yemek yapmaya karar verdim. Mercimek corbası,et sote,pilav,pırasa,salata ve hersey hazır. Hayir sadece liste hazır. Simdi yapmaya baslayalım corbayi en son yapıcaktım eti temizleyip fırına yolladım,pırasıyı soyup kavrulmis soganların icine attim ve pilava basladim. pilav dahil hersey tamamdı. Corbayı tupe koyduktan sonra altini yakip salataya basladım. Hersey bittiginde sofrayı kuruyordum ki ayak sesleriyle kafam o tarafa dogru yoneldi. Tabiki patronum ona tebessum ettim. Basiyla selam verdi.
-Ben kızları cagırayım.
-Cabuk olsunlar beklemeyi sevmem.
-Peki.Yukarı dogru adımlarken bu adamın ne kadar okuz olabilecegini dusundum.Hem kızlarıyla hic benzemiyo kesin okuz geninden geliyor.Hakket kızalarına hic benzemiyor. Belki analarına benziyorlardı acep anası nerde bunların dusuncelerden sıyrıldıgımda kızların kapısının onunde oldugumu farkettim.Kapıyı calıp iceri girdim.hãlã uyuyolardı.yanlarina gidip sabah tanıstıgım kızın yuzune opucukler kondurmaya basladım.Hafifce gozlerini acıp mırıldandı ve gululumsedi tekrar opunce gozlerini ardına kadar actı ve esnedi.
-gunaydın tatlım
-Gunaydın tatlis.. kıkırdadı. Sirtını kontrol ettigimde terlemisti. dolaplarından yeni ķıyafet ve ic camasirı cıkarıp ona giydirdim.Ve diger kıza baktım onunda yuzune minik opucukler kondurdum ve uyanmasını saglaýıp ona icten bir gulumseme sergiledim
-Gunaydin seker sey.
-Gunaydında... sen kimsin?
-Ben sizin yeni bakıcınızım.Sende Selin olmalısın tanıstıgıma memnun oldum seker kız .Kikirdadı ve kafasını salladı onunda üstünü degistirdim ve asagı dogru indik.Kızları masaya oturttum.
-Iyiki erken gelin dedim...diye kukredi kızlar kormustu...Onlara guven verici bir bakıs attım.
-Afedersiniz kızların ustunu degistirdim . Ama soz birdaha olmayacak.
-Pekala suclu sen olduguna gore bu evde her seyin bir cezası vardır.Senin cezan ise aksam yemegi yemeyeceksin...Ben zaten mutfakteykene yemistim sorun yok.
-Peki o zaman izninizle ben biraz dinlenmek istiyorum.
-Ne yaparsan yap...
-Iyi geceler kızlar...
-iyi geceler tatlis...
-oyo gocolor totlos...Agzi dolu oldugu icin cok tatli goUkuyordu...Odama girdim. Kendimi yatagıma bıraktım o kadar yoruldumki sofryı yoplayamazdım...Bir dakika ben zaten bakıcıyım.O gorev hizmetcinin iste simdi rahat bir uyku cekebilirim...

Yorum ve voteyi unutmayın... ❤

BAKICIHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin