Zece

3.6K 216 15
                                    

''Sex is not the answer babe. Sex is the question. 'Yes' is the answer.''

Gemetele si ritmul neregulat al respiratiei noastre se auzeau in camera, rasunand usor in urechile mele. Gustul lui Harry ma facea sa imi doresc mai mult, iar limba mea refuza sa se opreasca din a explora fiecare loc grozav din gura lui. Acum, asta este ceea ce isi doreste.

Asta este ceea ce astepta cu nerabdare. Dupa asta ravnea el. Corpul lui tonifiat se simtea tensionat sub mine in timp ce imi frecam soldurile pe el. Puteam sa ii simt umflatura din pantaloni tot mai proeminenta, in timp ce hainele de pe noi pareau sa fie in plus. Gurile noastre au intrerupt sarutul cand am inceput sa ma las in jos pe corpul lui, incepand asaltul la gatul sau, lasand vanatai pe alocuri, mutandu-ma apoi catre pieptul lui. Am lasat saruturi umede in jurul sfarcurilor lui, in timp ce mainile mele s-au dus spre cureaua lui, gura mea inca fiind ocupata.

Mainile lui s-au repezit salbatic spre podoaba mea capilara, tragandu-ma de parul meu blond, in timp ce eu sugeam pielea de pe abdomenul lui. Intr-un final am scapat de curea si m-am indreptat spre fermoarul pantalonilor lui, gemete nevinovate scapandu-i printre buze. Cel mai satisfacator mi se parea faptul ca nu avea remuscari si ca era de acord cu tot ce faceam.

Aproape ca era cu totul alta persoana, o persoana cu ochii negri ca noaptea. Pantalonii lui incredibil de stramti -in care, apropo, arata divin- au fost dati jos. Odata ce l-am scapat de pantaloni, am ramas singura cu frumusetea lui langa mine. Doar privindu-l incepeam sa ma gandesc la alte lucruri. Lucruri foarte bune.

Mainile lui au ramas pe soldurile mele, in timp ce eu stateam pe pieptul lui, admirand minunea din fata mea. Floarea asta inocenta imi da voie sa smulg fiecare petala in parte. Lasand in urma mea o floare goala si murdara. Dezbracata de toata inocenta.

Tot ce am de facut este sa ii fiu foarte, foarte recunoscatoare.

''Babe,'' Am fost scoasa din transa de o voce ragusita, plina de dorinta. ''Pe cat de mult ne place sa ne uitam unul la celalalt, pe atat de mult mi-ar placea sa ma uit la tine fara tricou pe tine.'' A spus el in timp ce s-a ridicat si si-a dus mainile spre tivul tricoului meu, trupul lui gol fiind atat de aproape de al meu.

Mi-am ridicat mainile deasupra capului, in timp ce il lasam sa imi dea jos tricoul. Degetele sale se miscau incet pe material, lasand in urma atingeri moi pe pielea mea calda. Imediat dupa ce mi-a scos tricoul pe cap, l-a aruncat orbeste undeva in camera. Am ramas cu mainile in jurul gatului sau, purtand acum doar sutienul meu roz, pe care oricum mi l-am dat jos.

''Mm, acum ai o priveliste si mai buna.'' Am ranjit si ne-am unit din nou buzele intr-un sarut. S-a lasat din nou pe spate, facand patul sa salte usor. M-am mutat spre boxerii lui, incepand sa ma joc cu tivul, degetele mele facand miscari inapoi si inainte. Apoi, rapid, l-am scapat de singurul material pe care il mai avea pe el si am fost intampinata de prietenul lui foarte, foarte fericit.

Dupa ce l-am dezbracat complet, eram doar eu si cu barbatul asta perfect sculptat la mine in pat. Nu era ca si cum era primul barbat dezbracat in patul meu, dar era cel mai frumos. Doar uitandu-ma la el, ma simteam si mai umeda. Dar aici nu era vorba despre mine. Era vorba despre el.

L-am tachinat, facand miscari cu degetele mele, in timp ce ii admiram prietenul enorm, el gemand. L-am mai privit odata, de data aceasta observand pura disperare din ochii lui. Ma implora din priviri. Si cu un ultim ranjet, m-am intins si l-am apucat pe tot in gura mea.

''Stellaaa.'' A exclamat el si pentru ca nu simteam ca ma sufoc, l-am apucat pe tot in gura mea. Am inceput sa imi misc capul, continuand sa ii provoc placere, gustul lui fiind delicios.

Dumnezeule, se simtea ca in Rai.

Viteza mea era lenta la inceput, dorindu-mi ca primul lui blowjob sa fie si cel mai bun. Dar cand gura lui s-a deschis larg, a lasat afara si mai multe gemete frecvente si vocale din numele meu, iar asta m-a motivat sa ma misc mai repede. Eu incepeam sa fiu tot mai excitata, in timp ce el era aproape gata. As putea sa rezolv asta, mai tarziu, dar stiam ca Harry nu ar fi in stare sa isi faca asta nici macar lui.

''Stella, mm, e-eu sunt aproape. Continua tot asa, baby.'' A gemut el. Mainile lui au ramas in pletele mele blonde, iar subconstientul m-a determinat sa continui, impingand cu putere. Eram si mai sigura ca vreau sa termin.

Limba mea s-a oprit in jurul lui, inainte sa il iau din nou in gura. Stiam cat este de aproape asa ca nu m-am mirat cand a zvacnit, iar eu mi-am strans obrajii. Nu a durat prea mult pana sa il aud cum spune cea mai ironica afirmatie.

''Oh Doamne.'' A tipat in timp ce lichidul cald imi umplea gura, gustul fiind o placere. Am urcat pe corpul lui Harry, lasand saruturi moi pe corpul lui perfect. Parul lui era dezordonat, iar el incerca sa isi fixeze ritmul respiratiei, creand un echilibru. Am mai lasat cateva saruturi pe fruntea lui si pe linia maxilarului.

Stateam deasupra lui si ma holbam in ochii lui verzi, in timp ce negrul din privirea lui disparea odata cu tensiunea sexuala.

''Pentru ce tocmai ai primit.'' Am spus apucandu-i carliontii salbatici. ''Cu siguranta ai savurat cel mai bun moment.'' 

***

Ok, planul meu nu era de a posta doua capitole in aceasi zi, dar dupa ce am facut numarul de voturi si de comuri pe care l-am cerut la capitolul anterior, ati inceput sa ma rugati sa il pun pe acesta. Haha, ar trebui sa imi multumiti pentru asta=))

Beg  h.s. au|| românăUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum