Chapter 1.

320 1 1
                                    

Přišla jsem jako vždy z brigády úplně vyšťavená. Měla jsem sto chutí si vlézt do teplé vody a uvolnit se. Před dveřmi jsem se zastavila abych v kabelce našla klíče. Když jsem zjistila, že tam nejsou pořádně mě to naštvalo. ,,No jo pátek 13, to se může stát jen mě". lamentovala jsem vduchu. Musela jsem se kousek cesty vrátit a podívat se po nich. ,,,Uf" vydechla jsem. Asi mi musely vypadnout z kapsy když jsem vyhazovala papírky do koše. Tak jsem šla v klidu zpátky a konečně zapadla do domku.

Zula jsem se, pověsila kabát a šla do svého pokoje, tašku s věcma hodila na postel, vzala si osušku a věci na spaní s tím, že si konečně zalezu pod proud teplé vody. Šla jsem do koupelny, kterou jsem měla propojenou s pokojem. Milovala jsem svoji koupelnu.

Vešla jsem do koupelny, svlékla se,vlasy hodila do drdolu a rozhodovala se mezi vanou plné hřejivé vody a sprchou. Nakonec mě napadlo geniální řešení. Napustila jsem si vanu vařící vodou a mezitím jsem se opláchla. Za tu dobu co jsem tam byla voda ve vaně trochu vychladla a nebyla tak vařící. Zapnula jsem si z rádia hudbu a pomalu jsem vlezla do vany a mučivě pomalu jsem se ponořila do té úžasné vody. Pocit tepla mě zaplavil úžasně rychle. Takhle uvolněně jsem se necítila dlouho. Chvíli jsem jen tak relaxovala a poslouchala hudbu.

Najednou začala hrát písnička Big Dick a ikdyž jsem ji neměla zrovna v lásce tak ve mě probudila touhu po orgasmu, stejně se mi ho nikdy nepodařilo dosáhnout (ale to je fuk), začala jsem se rukama hladit po celém těle občas jsem zajela na prsa a párkrát je prohnětla, jednou rukou jsem si dráždila bradavky, druhou pomalu zajížděla k mojí kočičce vsunula jsem ruku mezi pysky a párkrát projela, byla jsem už hodně vzrušená a tak jsem přesunula prsty na poštěváček a kroužila, druhou rukou jsem si dráždila prsa a bradavky které jsem skoro drtila. Svíjela a vzdychala jsem nad tou slastí zachvíli jsem cítila jak mě klitoris začíná bolet ale dráždila jsem se dál, ruku kterou jsem si dráždila prsa jsem zarývala do stehna při té slasti vzdychala jsem snad tak moc, že mě museli slyšet sousedi, pak se ale ta bolest stupňovala a já přestala. Musela jsem chvíli počkat na to až mě nohy budou zase poslouchat tak jsem ještě ležela ve vodě než byla úplně studená. Vylezla jsem z vody osušila se a oblékla jsem si svou noční košilku.

 Vylezla jsem z vody osušila se a oblékla jsem si svou noční košilku

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.


A šla si po tak náročném dni lehnout. Jen co jsem se přikryla a zhasla lampičku usnula jsem velmi rychle s myšlenkami na zítřejší den kdy mám volno.

You've reached the end of published parts.

⏰ Last updated: Jul 12, 2016 ⏰

Add this story to your Library to get notified about new parts!

Anděl vášněWhere stories live. Discover now