Κοτσάνες

8 1 0
                                    

Το ξέρω ότι ήδη υπάρχουν τέτοιου είδους βιβλία, του στυλ λέω ότι βλακεια μου κατέβει και το πως περνάω αλλά εκτός του ότι μου άρεσε βαριέμαι απίστευτα επομένως τι πιο καλό από το να βιασω το Wattpad με τα φύκια που βρίσκονται στο κεφάλι μου και ως αποτέλεσμα να βγει... Αυτό! Έμπνευση από το αριαδνοβιβλιο και το βιβλίο της βαρεμαρας, δεν είναι αντιγραφή γιατί ΠΡΟΦΑΝΏΣ και δεν μπορούμε να σκεφτόμαστε ακριβώς τα ίδια πράματα. Μια από τις πιο βασικές ομοιότητες though είναι τα anime!
Αγαπάμε anime! Ένα πολύ αγαπημένο μου είναι -obviously- το death note📒📒📒📒 και το kyoukai no Kanata που δεν είναι τόσο γνωστό αλλά είναι θεϊκό. Νομιζω αν φτιαχτεί ένα mix& match με όλους τους χαρακτήρες θα πεθάνω από ευτυχία.... Λέτε να πεθανω? Μπα μικρή είμαι μωρέ..... Αφήστε το, κάντε αργότερα το mix & match....


Άλλη κοτσάνα...  Έχω κόλλημα με τον L.

⚠⚠⚠SPOILER ALERT! ⚠⚠⚠

Μην συνεχίσεις την ανάγνωση εάν δεν έχεις ολοκληρώσει τουλάχιστον τα 3/4 του death note. Αντε, γιατί θα κατηγορηθω για spoil μετά....







Όταν πέθανε ο L, είχα πάθει σοκ ειλικρινά ήταν και τρεις το βράδυ ήθελα απλώς να πέσω από τον έβδομο όροφο ουρλιαζοντας σαν παρανοικη και κάνοντας κολοτουμπες, ενώ ταυτόχρονα κάνω σαπουνοφουσκες με το μικρό μπουκαλάκι του spiderman του εξαχρονου αδερφού μου.... Επειδή όμως την επόμενη μέρα είχα σχολείο, αρκεστηκα στο να τρέχω πάνω κάτω στο σπίτι σαν παλαβη και να διασφαλισω έτσι τα βλέμματα απορίας και τρόμου στα πρόσωπα των συγγενων μου, οι οποίοι για κάποιον λόγο στις τρεις το πρωί επαναλαμβάνω ακόμη δεν κοιμοντουσαν.... Μάλλον είμαστε η οικογένεια του Κομη Δράκουλα και δεν το ξέρω!  Μακάρι, θα ταν τέλειο! Αντ'αυτου όμως είμαστε μια οικογένεια στην οποία ο καθένας ζει σε δικό του κόσμο σε μια αλλη διασταση, μιλώντας δική του γλώσσα και έχοντας προγραμματισμενες κάποιες εκφράσεις για πιθανές ερωτήσεις των ανθρώπων γύρω. Ας δούμε κάποιες από αυτές :

Κωσταντης, 6 χρόνων

Ερώτηση: Θα φας?

Απάντηση: Όχι έφαγα

Ε: Παίζεις?

Α: Ναι

Ε: Πονας, πείνας,  κατουριεσαι?

Α: Όχι αχιε με 😁

Μπαμπάς, 44 χρόνων

Ερώτηση: Έχεις λεφτά?

Απάντηση: Εχθές πήρες.

Ε: Θα σταματήσεις το κάπνισμα?

Α: Να αδυνατισω πρέπει.

Ε: Ποτέ θα πας για περπάτημα για να αδυνατισεις?

Α: Αύριο

Ε: Ποτέ θα κόψεις το κάπνισμα?

Α: Στην γιορτή  σου (η γενέθλια ότι είναι πιο κοντά)

Μαμά, 43 χρόνων

Ε: Μαγειρεψες ?

Α: Ναι

Ε: Που είναι η μπλούζα μου?

Α: Πεμπτο συρτάρι αριστερά της ντουλαπας...

Ε: Μπορώ να μην πάρω ζακέτα?

Α: Είσαι καλά??? Αύγουστο μήνα χωρίς ζακέτα? Θα κρυωσεις αγάπη μου!!


Γεωργία, 13 χρονων

Ε: Ζεις?

Α: Όχι.

Ε: Πεθανες?

Α: Ναι.

Ε: Θα βγάλεις αυτά τα πράγματα από τα αυτιά σου? (headphones)

Α: Όχι

Κι ένα πολύ συνηθισμένο request :

- Έλα να φάμε/ λίγο / να φύγουμε / να αου πω κάτι.

Α: Τώρα...

Τι μαλακιες γράφω απαπα... Φταίει που πειναω.

Βαριεμαι.

Αα, βρήκα άλλη κοτσάνα.
Μιας και πλησιάζει η eurovision, θα μιλήσω για eurovision.
Το τραγούδι μας φέτος ήτανε ΑΠΑΙΣΙΟ, ειλικρινά απαίσιο δηλαδή ποιος άνθρωπος που είναι ψυχολογικά καλά αποφασίζει να στείλουμε σε έναν μουσικό διαγωνισμό με όλη την ΕΥΡΏΠΗ ποντιακο ραπ μαζί με βλαχοαγγλικα, χιπ χοπ και ποντιακη λύρα. Όλο αυτό να το ερμηνεύουν τέσσερις αφωνοι, ο χορογράφος προφανώς τα παράτησε γι αυτό τους έβαλε να χοροπηδανε στην σκηνή χορεύοντας τα παπάκια στην σειρά, οι στίχοι και στα "αγγλικά" και στα ποντιακα είναι εντελώς ακυροι, πάνε να βγαλουνε ένα νόημα και αμέσως μετά λένε πέντε έξι μαλακιες για εξισορροπηση. Μαζί με όλα αυτά εζουμε την ενδυμασία, η οποία περιλαμβάνεται από δύο τσουβαλια γαι παντελόνια και ένα μπλουζι από εκείνα τα άσπρα πανιά που καθαρίζουν τα τζάμια. Νομιζω ότι αυτός που το επέλεξε είχε πάρει εκστασυ δεν το εξηγω αλλιώς. Από οποία άποψη και να το πιάσεις δεν σώζεται με τίποτα 😜 Νταξει αρκετά γκρινιαξα για την eurovision πάμε αλλού.

Βασικά δεν μου ρχεται κάτι άλλο πάω για φαΐ. 🍪🍪🍫🍫🍫🍩🍩🍩🍬🍬🍭🍭🎂🎂🎂🍰🍰🍰🍦🍦🍦🍨🍨🍨🍨🍧🍧🍧🍡🍡🍟🍟🍟🍝🍝🍝🍴🍴🍼🍷🍹🍸


You've reached the end of published parts.

⏰ Last updated: May 13, 2016 ⏰

Add this story to your Library to get notified about new parts!

ΒλακειεςWhere stories live. Discover now