✌3✌

568 56 15
                                    

Mi-am scuturat capul in semn de protest, nu sunt o tarfa proasta pe care a gasit-o pe strada, trebuie sa scap cumva de aici.
M-am ridicat din pat si m-am indreptat spre usa asigurandu-ma ca nu vorbeste la telefon pe hol.

Am deschis cu teama usa, dar spre bucuria mea holul era liber. M-am indreptat spre cel mai apropiat geam, nu era asa dificil sa ies pe acolo. Am prins una din plantele care urcau pe peretele casei si am coborat repede pe ea.
Nu am luat in calcul ca pe aici mai patruleaza paznicii, asa ca m-am ales cu un atac de cord pe moment, desi el nu m-a observat ascuns in tufis.
M-am grabit spre gardul care ma atragea tot mai tare, si am fost surprins sa observ poarta libera, se pare ca domnul perfectiune nu s-a gandit chiar la tot.
Am alergat disperat spre ea, eram la 5 metri distanta de libertate, cand o impuscatura s-a auzit si m-a facut sa tresar. Am ramas nemiscat, fiindu-mi frica de ce o sa vad daca ma intorc.
- Stai acolo, Ruki, nu complica mai mult lucrurile!
Am clacat, nereusind sa ii raspund. Inima mea avea sa imi explodeze, picioarele mi si-au inmuiat cand l-am simtit apropiindu-se, asta e condamnarea mea la moarte.

M-a prins de mana si m-a intors cu fata spre el, furia i se vedea pe chip, iar incruntatura pe care o prezinta imi da fiori.
- Ce iti inchipui ca faci?! Vocea lui a tunat infigandu-mi zeci de cutite reci in inima. Lacrimile au inceput sa curga involuntar, iar suspinul nu lipsea, de altfel.

Am privit spre pistolul pe care mi-l flutura prin fata, nu intelegeam ce zice, totul era in ceata, picioarele nu mai reuseau sa imi duca greutatea, am cazut jos, neputincios, si am ramas acolo, ca un corp fara viata.

Am deschis ochii incercand sa imi dau seama unde ma aflu, o lumina difuza lumina incaperea, eram asezat pe un pat cu asternuturi negre.
Ma doare capul ingrozitor, ce dracu' s-a intamplat?
- Insfarsit te-ai trezit. Vocea cunoscuta venea de pe canapeaua pe care nu am sesizat-o acum cateva clipe.
Mi-am amintit de tot ce s-a intamplat inainte sa lesin. Am ramas cu privirea fixata spre el, un fior mi-a trecut pe sira spinarii, mi-e frica de el in momentul asta.

-Esti mai bine? A inaintat spre mine facandu-ma sa ma dau mai in spate.
Ma privi confuz apoi izbucni intr-un ras isteric.
-Nu imi spune ca iti e frica de mine?
Am aprobat din cap.
A venit langa mine tragandu-ma intr-o imbratisare.
-Nu vreau sa te temi de mine, nu vreau sa ma urasti. A zis el calm si parca indurerat, eram confuz, nu il inteleg pe Dante, e asa bipolar uneori.
Mai devreme aproape m-a violat, apoi am crezut ca ma omoara, m-a adus inapoi in camera mea, apoi a ras ca un psihopat si acum ma trateaza ca cea mai importanta persoana, incepe sa ma doara capul din ce in ce mai tare.
Si-a lipit fruntea de a mea oftand.
-Ai febra, ma duc sa iti aduc o pastila, asteapta-ma de data asta.
Am aprobat din cap, sunt prea slabit pentru alta evadare.

Dupa cateva secunde de liniste Dante a revenit si m-a ingrijit.
Priveam in gol spre peretele imaculat, oare cum va fi viata mea de acum in colo? o voce m-a trezit din visare facandu-ma sa tresar.
-Ruki, esti bine? M-a mangaiat pe spate, parca ingrijorat de starea mea.
Tot ce puteam sa fac era sa aprob din cap, inca imi e frica de el.
-La dracu', revino-ti, nu vreau sa te mai vad asa. Vocea lui a facut-o sa para o porunca. -Te las sa te odihnesti acum, o sa vin mai tarziu sa discutam ceva important.
S-a aplecat sa ma sarute, nu am protestat,  nu mai avea avea rost .

Cred ca am dormit cateva ore, lumina lunii patrundea prin geamul balconului deschizand oarecum incaperea.
Am simtit pe cineva langa mine. Dante ma tinea in brate, e frumos cand doarme, dar, uitandu-ma mai atent am observat ca nu are tricou pe el, i-am vazut o parte din abdomenul dezvelit, era putin conturat, si avea doua tatuaje la care nu am fost prea atent pentru ca un gand imi tot dadea tarcoale. Am ridicat putin cearceaful sa vad daca are boxeri pe el, si din fericire are, nu stiu ce faceam daca era complet dezbracat, imi e frica de el dupa ziua de azi, dar imi si place. Ce e in neregula cu mine, uhhh.. Am tipat in sinea mea, nu pot sa fiu atras de un tip.

Un mormait s-a auzit dinspre el.
-Te-ai trezit, dragule? A vorbit el cald spre mine si imi venea sa ii scot ochii.
-Nu imi mai spune asa. Am spus eu vizibil iritat.
A chicorit, apoi s-a intors cu fata spre mine -Cum vrei tu. A ridicat ofensator sprancene. -esti mai bine? A continuat, luand din nou expresia serioasa.
-Da, sunt bine.
-Ruki, nu mai rezist, vreau sa iti cer ceva. A spus facand o pauza.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Fac un anunt pentru toti cei care ma urmaresc.
O sa continui cel mai probabil si restul cartilor dupa terminarea examenelor.

Lăsați în secțiunea de comentarii numele cărții pe care vreți să o continui prima dată. ✌

My obsession ❌yaoi❌Tempat cerita menjadi hidup. Temukan sekarang