1》New Person

426 14 8
                                    

"Fantastic babyy vohhoo!! Güzelim, çekilin yoldan Magneficent Xing geliyor !"

Yixing şarkıya eşlik edip aynı zamanda sürücü koltuğunda bir sağa bir sola kaykılırken, boş yolda olmayan arabalara söyleniyordu, ve bunu eğlenceli buluyordu.

Hava soğuyor, sonbahar hafiften tıklatıyordu kapıyı. Fakat Yixing bu havayı seviyor, daha fazla mutlu oluyordu. Gerçi hadi ama, o ne zaman üzgündü ki ?

Uzun zamandır istediği karavanı sonunda almıştı ve şimdi dilediği yere gidebiliyordu. Ondan daha mutlusu olabilir miydi ?

Stabil bir hızda ilerlerken ileride otostop çeken sıska bedeni gördü. Muhtemelen kimse durmuyordu, ve Yixing istemsizce ve bir o kadar anlamsızca üzülmüştü. Sağa çekip uzun gencin önünde durdu. Ondan taraf olan pencereyi indirdi ve biraz eğildi. Sarışın, sert hatlara sahip çocuk yaklaşıp pencereye eğildi.

"Almak için durmuş ol lütfen. Yoksa beni kandıran altıncı araç olacaksın."

Yixing, dertli yüze bakıp dudaklarını birbirine bastırdı.

"Nereye gideceksin ?"

"Ben şey, aslında otobüs terminaline falan bıraksan fena olmaz. Çok yük olmam yemin ederim. Ve ücretini öderim, lütfen. Hava bozuyor ve yağmurda ıslanmak istediğim bir şey değil."

Sarışın genç haklıydı, hava fena bozuyordu. Fakat zaten kendisini acındırmasına gerek yoktu. Yixing, onu bu halde bırakacak biri değildi. Gülümsedi.

"Atla hadi."

<->

》Merhabalar. Ben bunun bu kadar heyecanlı olacağını düşünmemiştim ya. Çılgınlar gibi bir günde hatta bir kaç saatte karar verip ortaya böyle bir fic konusu çıkardık. Umarım bölüm beklerken sıkılmazsınız. ilgagsu öpüyor sizi. Sağlıcakla efenim ~~

▷▶ Bende öbürsükü yazar SectumPatronum naber jsjfkdrkdk Velhasıl bacılar, ficimizi sevin. Güzel olacağını umuyor, iyi yolculuklar diliyoruz. Ve birde sakın çişinizi tutmayın, öptüm ♡

Caravan | SeXingWhere stories live. Discover now