Døren...

20 1 0
                                    

Billede mindede hende om den gang i sommerhuset, hvor alt var godt. Og hvor alt gik sin gang i fred og harmoni.
Sidste gang de var i sommerhus var også den sidste.
Da de kom ind i sommerhuset og lyden af barneskrit ramte gulvet, var magisk.
En familie der skulle have en hyggelig ferie, og bare hygge sig. Den lille familie skulle ned til søen og bade da det var dejligt vejr.
De på vej der ned. Hånd i hånd gik de bare afsted. Da de kom til søen, gav de den lille pige bade tøj på, også gik manden ud i vandet med den lille pige.
De grinede og pjaskede sjaskede. De hyggede sig meget. Hun blev bare inde på land, og kiggede på dem.
Hun syntes pigen begynde at se en smule kold ud så hun sagde de skulle komme op, hun begyndte at tørre den lille pige af.
De begyndte ligeså stille at tage deres tøj på, de valgte at gå en anden vej tilbage, de gik gennem en skov det var en flot skov. Bladene var så lysegrønne som de kunne være, det var en dejlig tur og familien hyggede sig.
De så en ræv, den lille pige fik fremstammet "se mor, se", den løb med det samme.
De gik videre, og kom hjem til hytten. Kvinden skulle igang med at lave mad, hun ville gerne have at de andre gav en hånd med. Manden ville hellere tænde for det fjernsyn der var i hytten, og begynd at se fodbold.
De blev hun sur over, de begyndte at diskutere hun sagde til ham at de skulle hjælpes ad.
Han blev hidsig, det udviklede sig til en kæmpe diskution, de råbte og skreg, men hvad de ikke lage mærke til var at den lille pige stod i døren med hænderne for ørne.

TurenWhere stories live. Discover now