Ağa │Prolog (GİRİŞ)

629K 9.8K 2.5K
                                    

DERAN: GÜZELLİK (KIZ İSMİ)

AFRAN: YARATILMIŞ (Uniseks olarak kullanılabilir. Kitapta erkek için kullanılmıştır.)

DİPNOT: BEJİNDAR KİTAPTA KULLANILAN BİR SOYİSİMDİR, İSİM DEĞİLDİR!

▬▬▬

"Yaptığından memnun musun Bejindar?" diye sordu Deran.

Hızla başını Deran'a doğru çevirdi Afran. Keskin bakışlarının hedefi haline gelirken Deran, bakışlarındaki korkunun yerini öfke aldı. Kör müydü bu kadın?

"Onun sana yapabileceklerinin yanında bir hiç, Piran Kızı! Sen onu tanımıyorsun, hırsları uğruna kaç can heba ettiğini ben bilirim! Şimdi karşımda bilip bilmeden konuşma, yoksa hiç iyi olmayacak!"

Afran'ın sözleri ile sarsılan Deran, hayret içerisinde bakakaldı Afran'a. Dudakları hafif aralık kalmış, maraton koşmuşçasına nefes nefeseydi. Gözleri ise bir an olsun ayrılmıyordu zümrüt karası irislerden. O irislerde gördüğü öfke, içini kemiren bir fare gibiydi.

"Bana yapacakları şu saatten sonra seni ne kadar ilgilendirir, Bejindar?"

Sorusuyla çarpıldığını hissetti Afran. Deran'ın sözleri o an somutlaşıp, sert bir poyraz misali yüzüne çarpmıştı. Yüreğinin sızım sızım sızladığını hissediyordu. O cümle çok ağır gelmişti, ilk kez birinin sözlerinin altında kaldığına şahit oluyordu.

"Sen Piran Kızı," diye konuşmaya başladı sakince. "Sen bilemezsin beni ne kadar ilgilendirdiğini. Lâkin ben çok iyi biliyorum!"

SOYAĞACI

DİPNOT: BEJİNDAR KİTAPTA KULLANILAN BİR SOYİSİMDİR, İSİM DEĞİLDİR!

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.

DİPNOT: BEJİNDAR KİTAPTA KULLANILAN BİR SOYİSİMDİR, İSİM DEĞİLDİR!

▬▬▬▬▬▬

Çooooook yakında geliyoooorrr inşallaaahhh!!!

Umarım desteklerinizi eksik etmezsiniz canlar. Haydi şimdi sahuraaaaa :D

AĞA [TAMAMLANDI]Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin