Final fight

44 9 8
                                    

Le comentator:Situatia e stransa!Galeria e in picioare si cu inimile-n gat.Sunt ultimele momente si gooooooooooooool!!Wolfy arunca ghiozdanul fix in colt!!Senzational doamnelor si domnilor.

LW:*facepalm*Pentru asta te-am platit eu??

Le comentator:Nimeni nu ma apreciaza!!*iesire de diva*

LW:Imi vreau banii inapoi!!!


Hello!!De cand nu am mai trecut pe aici.Eh...In orice caz am o veste mare.Astazi am incheiat-o cu scoala pana la toamna*explozii in departare*Wolfy a predat cartile,Wolfy e libera!!!

Astazi nu a fost cine stie ce,am predat toate cartile si am mai bantuit putin holurile scolii inainte de a putea pleca fiecare la treaba lui.Csf n-ai csf,s-a dus si ultima zi de clasa a-X-a*lacrima de crocodil*

Va garantez ca asa a reactionat mai bine de jumatate din clasa mea astazi, si da eram si eu printre ei

Rất tiếc! Hình ảnh này không tuân theo hướng dẫn nội dung. Để tiếp tục đăng tải, vui lòng xóa hoặc tải lên một hình ảnh khác.

Va garantez ca asa a reactionat mai bine de jumatate din clasa mea astazi, si da eram si eu printre ei....

Acum lasand asta de o parte si luand partea buna,acum voi avea timp sa-mi fac nitica ordine in programul meu,care oricum e mereu dezastruos si voi putea posta la timp si mai des ca in ultimul timp.Deci ce mai este de zis?

Le comentator:Urmariti-ne si data viitoare,tot aici la aceeasi ora!!

Baaa....In orice caz ne vedem data viitoare,aici sau in celelate carti pe care vreau neaparat sa le actualizez cat mai repede!!Wolfy incheiat ^_^



P.S:La media aveti una din operele de arta de pe banca mea :)))

Wolfy"s Big Randomness bookNơi câu chuyện tồn tại. Hãy khám phá bây giờ