Den jako každý jiný 1/2

203 4 2
                                    

Byl den jako každý jiný... Bylo zamračeno, z mraků padaly kapky deště a mně se nechtělo vstát z postele. Budík mi oznamoval 6:30, čas vstát z vyhřáté postele a připravovat se do školy. Jenže to počasí na mě má vliv unavenosti.
***
Po pěti minutách jsem se konečně vykopala z postele a šla si udělat ranní hygienu jako každý den. Celkem jsem se bála podívat se do zrcadla, abych se nelekla toho rozespalého obličeje. Nakonec jsem se odhodlala a podívala se. Nebylo to tak hrozné, až na menší kruhy pod očima. Hned jsem se do toho dala. Už mi chybělo se jen lehce namalovat a udělat si něco s vlasy.
***
,,Crrr" Hlásil mi budík 7:00. To znamenalo, že je čas na snídani a oblékat se. Ano, všechno mám rozvržené abych stíhala. Vzala jsem si obyčejné džíny, bílé triko a červený cardigan. Jednoduché ale pěkné.
Když jsem přišla do kuchyně, přivítal mě můj nejlepší pes Max.
,,Ahoj Maxi" pozdravila jsem ho a šla si udělat ovesnou kaši.
Podívala jsem se na hodiny, když jsem si s připravenou snídaní sedla ke stolu a měla jsem 15 minut na to, abych vyrazila do školy. V pohodě jsem stíhala takže jsem to v klidu snědla a přichystala jsem si rychle učení do školy.
***
,,ťuk, ťuk" slyšela jsem, jak někdo klepe na dveře. Věděla jsem, že je to Kat.
,,Čau All!" Zakřičela na mě a objala mě.
,,Ahoj Kat" řekla jsem překvapeně. Nechápavě se na mě podívala a vešla do našeho domu.
Podívala jsem se na mobil a ten ukazoval 7:40.
,,Měly my jsme vyrazit Kat" řekla jsem ji a ona automaticky vstala z pohovky a šla se oblékat a já taktéž.

Máme tu další díl :) doufám, že se líbil a omlouvám se za chyby ;)

DreamWhere stories live. Discover now