Bölüm 7 - KUTSAL YÜZYIL FESTİVALİ

1.4K 4 6
                                    

Evin önüne gelmiştim. Ailemi görmeyeli uzun zaman olmuştu. Yaşamım boyunca ilk kez onlardan bu kadar uzak kalmıştım. Kapıyı birkaç kez tıklattım. İçeriden büyük bir gürültüyle kapı açıldı. Kapıyı açan annem Aigina' ydı. Beni görünce sevinçten gözleri dolmuştu. Ardından hemen babam Akatriel kapıya doğru geldi.Uzun uzun sarıldık, özlem giderdik. Onlara yaşadığımız olayları hiç atlamadan eksiksiz bir şekilde anlattım ve en önemlisi kutsal yüzyıl festivalini anlattım. Babam bu sene altıncı kez katılacaktı. Babam tekrar uzun uzun festivalin bizim için önemini ve değerini anlattı. Çok heyecanlıydım. Böyle büyük bir olayın parçası olmak beni fazlasıyla etkilemişti.

Günler çok çabuk geçmişti. Yola çıkacağımız gün çatıp gelmişti. Sabahın ilk ışıklarıyla uyandık. Annem ve babam yolculuk için gerekli olan bütün eşyaları hazırlamışlardı. Hızlı bir şekilde giyindikten sonra kısa süren bir kahvaltı yaptık. Babam sürekli acele etmemizi söylüyor, geç kalmak istemediğini belirtiyordu. Annem ise evin telaşına düşmüş, pencereleri, kapıları kilitlemekle meşguldü. Sonunda kendimizi kapının dışına atabilmiştik. Herkes telaş içerisinde meydana doğru ilerliyordu. Bizde kalabalığa karışarak meydana doğru ilerlemeye başladık. bütün Agartha' lılar aynı amaç doğrultusunda sokaklara dökülmüştü. Epeyce yol aldıktan sonra ileride dostlarımı gördüm. Onları farketmem için gülünç duruma düşüyorlardı. Babam da bu durumu farketmişti. Gülerek göz ucuyla bana baktı;

- Haydi daha fazla rezil olmalarına seyirci kalma. Dikkatli olmak şartıyla yanlarına gidebilirsin. Buna çok sevinmiştim. Kalabalığın arasından hızlı bir şekilde yanlarına doğru ilerlemeye başladım. Yanlarına vardığımda her zamanki gibi sarılıp özlem giderdikten sonra biz de meydana doğru yola koyulduk. Kısa bir süre sonra meydana gelmiştik. Meydanda bizi Agartha konseyi, Efendi Erelim ve Elders askerleri karşıladılar. Konsey üyeleri teker teker konuşmalarını bitirdikten sonra kürsiye Efendi Erelim çıktı.

- Hoşgeldiniz Agartha'lılar. Siz böyle birlik ve beraberlik için görmek bizi mutlu etti. Kimileriniz daha önce de bu yolculuğa katıldı, kimileri için ise ilk yolculuk olacak. Herşey kontrolümüz altında olacak. Güvenliğiniz konusunda herhangi bir şüpheniz olmasın. Emanu-el Tapınağı'nda sadece Agartha'lılar olmayacak. Birçok farklı diyardan ziyaretçiler bu kutsal görevlerini yerine getirmek için tapınağa akın edecek. Bütün ulusların güvenliği için gerekli anlaşmalar sağlandı. Her ulus gerektiğinde diğer ulusların güvenliği için yardımlarda bulunacak. Yolculuğumuz sırasında güvenliğimizi en güçlü birliklerimiz olan Elders'ler sağlayacak. Bu yüzden içiniz rahat olsun. Agartha'lılar büyük sevinç çığlıkları atıyorlardı. Gerçektende çelikten yelekleriyle güneşin altında ışıldıyorlardı. Miferleriyle görkemli bir hal alıyorlardı. Nihayet konuşmalar bitmiş yola çıkmıştık. Büyük bir konvoy halinde Agartha'dan uzaklaşıyorduk. Agartha gözden kaybolmadan önce son kez durup arkamı döndüm. Agartha'ya uzun uzun baktıktan sonra tekrar yola koyulduk. Yolculuğumuz birkaç gün sürecekti. Daha yolun başında olmamıza rağmen eğlenmeye başlamıştık. Hep bir ağızdan şarkılar söylüyor, dans ediyor, gülüp coşuyorduk. Bu eğlencelerimize büyükler de eşlik ediyor yolculuğumuza ara vermeden devam ediyorduk. Kafilenin her iki yanında tek sıra halinde Elders'ler ilerliyor, hiçbir şekilde ciddiyetlerinden ödün vermiyorlardı. Halk arasında geçen söylentilere göre Elders'ler çok küçük yaşta eğitime başlarlar. Elders komutanları yeni doğmuş bebeklerin en güçlü en sağlam olanları seçer ve onları Mikra adasına götürürlermiş. Böylece eğitimleri daha bebekken başlar. En iyi şekilde bakılarak ergenlik yaşına kadar büyütülürler. Ergenlik çağına geldiklerinde iyi en zor sınavlardan geçecek şekilde ağır şartlar altında eğitilirler. Açlık, yorgunluk, hastalık, öfke, sevgi, soğuk, sıcak nedir unutana kadar eğitilirler. Eğitim böylece yıllar sürer. Zamanla bütün insani duygulardan arınırlar ve bir savaş makinesi haline dönüşürler. Verilen görevleri, emirleri canları pahasına yerine getirirler. Gerekirse bu uğurda hiç düşünmeden ölüme gözleri kapalı gidebilirler.Şuan ki görevleri de bizi yani Agartha ulusunu korumak. Bu yüzden Agartha' halkı hiçbir şekilde tedirgin olmuyordu.

You've reached the end of published parts.

⏰ Last updated: Sep 15, 2013 ⏰

Add this story to your Library to get notified about new parts!

AMBRIEL GÜNCELERİWhere stories live. Discover now