Hoofdstuk 1

139 15 9
                                    

~P.O.V. Leilah~
Ik zit op mijn kamer te kloten met mijn telefoon. Ik zet mijn muziek aan, smijt mijn Iphone op bed en ga zelf ook liggen. Waarom moet leven zo fucking moeilijk zijn. Na een poosje nadenken val ik uiteindelijk in slaap.

Ik word wakker doordat iemand mijn oortjes uittrekt. Ik doe mijn ogen open en zie Madelynn. "Ohw fuck sorry heb ik je wakker gemaakt?" vraagt ze half in paniek. "Nee tis goed maakt niet uit. Hoelaat is het?" zeg/vraag ik met mijn oh zo sexy ochtendstem. Voel de sarcasme.
"Het is net 6 uur geweest, ik dacht we kunnen uit eten gaan?" antwoord Madelynn. "Ik heb geen honger" mompel ik. "Toeeeee pleaseeeeee ga gewoon mee je hoeft niet perse te eten ga gewoon mee pleaseeeee?" smeekt Madelynn met puppyoogjes en een pruillipje. "Okayy okayy ik ga al mee" lach ik. "WOEHHWWWWWW" gilt Madelynn en ze maakt een of ander vaag mislukt dansje, waardoor ik nog harder moet lachen. "Nu optyfen dan kan ik me omkleden" roep ik lachend, want ik zat in een joggingpak. Madelynn rent mijn kamer uit en gilt de hele buurt bij elkaar alsof haar grootste celeberty crush, Luke Hemmings, haar net mee uit heeft gevraagd. Yep, we zijn beide fan van 5sos, en mijn fave is Mikey.
Ik pak een zwarte skinny, een grijs shirt en een rode flannel en trek het aan. Dan pak ik mijn zwarte converse, trek die aan en loop naar de woonkamer.

We hebben best een groot appartement. Het heeft 5 slaapkamers van 30 vierkante meter, met elk een eigen badkamer, een best grote keuken en een immens grote woonkamer.

We zijn bij het restaurant gekomen en we lopen naar een tafel. Er komt een meisje naar de tafel om onze bestelling op te nemen.

Ze is zo mooi slank.

Veel mooier dan jij.

Goh weet ik ook wel.

Ik word uit mijn gedachtes gehaald door de serveerster die voor mijn ogen zwaait met haar hand. "Oh sorry wat??" vraag ik. "Wat wil je voor eten en drinken." "Hebben jullie een kleine salade en water?" vraag ik, waarom de serveerster knikt en Madelynn me blij aankijkt. Het meisje loopt weer weg en Madelynn zegt: "OMG Leilah ik ben zo fkn trots op je!" Ik glimlach naar haar en zeg: "Ik ga heel even naat de wc, okay?" "Okayy"

Ik loop naar de wc en zie dat daar iemand in elkaar geslagen word. "HEY JOH DOE ES FF NORMAAL!" gil ik. De meisjes kijken verschrikt op en kijken mij aan. Ik kijk ze dreigend aan, maar dan zegt er 1: "ja en wat wilde jij gaan doen dan" Ik buk en pak mijn zwitserse zakmes uit mijn schoen, waardoor de meeste wegrennen, op 1 meisje na. Het meisje ligt op de grond en beweegt niet. Ik stop mijn zakmes terug in mijn schoen en loop maar haar toe. "Doe me geen pijn" piept ze. "Shhh doe ik niet ik wil alleen helpen" sus ik haar, en ik loop een wc in om doekjes te pakken. Ik loop terug en zie dat het meisje rechtop is gaan zitten. Ik houd het doekje tegen haar bloedneus en haar bloedende wang. Dan komt er nog een meisje binnen. "WAT HEB JE MET MIJN ZUSJE GEDAAN!" schreeuwt ze. "Niks serieus, ik hielp alleen" antwoord ik. "Ohw sorry" mompelt ze. "Nou dit is mijn zusje, Emma, en ik ben Jennifer" stelt ze zichzelf en haar zusje, Emma, voor.











~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Hallo personen die mijn boek lezen. Sorry dat het zo lang duurde en sorry dat het zo fk slecht is. Love ya all!!!
xoxo Me♥♥

Risk It All (dutch)       ~Tristan Evans~Where stories live. Discover now