Capitolul 6

56 7 1
                                    

Totul a devenit din ce în ce mai rău . După tot ce s-a întâmplat, am aflat că şi Ada a fost atacată de demon , iar bunica ei ... a fost ucisă. Şi asta doar din vina mea ! Toate persoanele pe care le iubesc sunt rănite doar din vina mea . Am ajuns în stadiul de a nu mai ieși din casă pentru a nu mai răni pe nimeni. Știi acel moment când vrei să renunți la tot, să scapi de toți şi să  pleci departe,  doar ca să ai siguranța că nimeni  nu are de suferit ?

Încerc să scap de toate, dar nu pot, oricât aş încerca, nu pot . Nu mai vorbesc cu nimeni şi nu mai mănânc sau beau nimic în încercarea de a scăpa pentru totdeauna de viață. De 3 luni  sunt terorizată ,am încercat să  scap prin orice metodă, dar nu am reușit .

Simt că a venit momentul de a pune capăt acestei situații printr-un gest ce mă va arunca direct în brațele morții . Așa că, alerg spre mașină , bag cheile în contact  si pornesc spre pieire. Merg cu 300 km la oră şi în sfârșit, ajung la lac unde măresc viteza şi mă arunc cu tot cu mașină.

Apa pătrunde rapid în mașină, până  când , tot oxigenul dispare,  eu alunecând într-un mod chinuitor în brațele morții.  Totul se face scrum într-o  mare de negru, iar eu mă simt eliberată de toate suferințele.



____________________________

V-ați fi așteptat la asta ? ^_^ 

Pânda DemonuluiWhere stories live. Discover now