İnsan bazen hayatın da aldığı kararları sadece hırs ve intikam uğruna hiç düşünmeden karar verir.
Ben de öyle yaptım hırslarım intikam için yanıp tutuşan bedenim yüzünden sonumun ne olacağını ileri de ne olup biteceğini düşünmeden karar verdim ki hala sonumun ne olacağını bilmiyorum ama artık çok geç yaptıklarım yaşadıklarım bulaştı bana çıkmıyorlar.
Ben kim miyim?
Ben MASKE;
İnsanların korktuğu yeraltının şeytanı daha kız veya erkek olup olmadığımı bilmeden benden korkan ve benim onlar için ölüm olduğumu düşünenlerin korkusuyum.
Dış dünyanın ise bilinmeyen bir kurtarıcı melek ve bir sürü iltifat içeren lakaplar, farklı, MASKE lakabını da ben takmadım ama,bilinen tek lakabım bu.
Bunun haricin de ben tek değilim tabi ki de arkadaşlarım tesadüfen de olsa canımı verebilecek kadar değerli olan insanlar var Ömer ve Ferhat onlar,yeraltının çocukları,pisliğin,günahların ve aklınıza ne kadar kötülük geliyorsa bunların içine doğan mecbur kaldıkları için istemeye istemeye bu işlere bulaşan kirli ama,benim için dünyada ki en temiz insanlar.
Bu arada gerçek hayatta ise annesiyle yaşayan,babasıyla annesi ayrı olan bir kızım evet bir kızım ne yani boyum uzun ayak numaram büyük diye biraz da iriyim diye erkek mi olmam lazımdı HAYIR! Ben erkekleri pişman eden kızım,onların,kız arkadaşlarına yaptığı sapkınlıkları, sapıkça hareketleri,aldatanlara karşı tepkiyim ama bunları kendi yani gerçek hayatım da yapamıyorum mağlesef daha çok, gülen yüzlü, sevecen,çok konuşan,cana yakın ve merhametli olarak bilinirim.
En iyisi en baştan başlamak herşeyi yaşamadan önce ki hayatıma!
'' Sılaaaa Sılaaa kime diyorum, bak hala uyuyor kalksanaa okula geç kalıcaksın, bak bende işe geç kalıcam, kalk kız"
" Yaa anne ne vuruyosun yaa pazar bugün ne işi,ne okulu git yat yatağına uyu yaa "
" Tamam işte ben ne diyorum pazar bugün kalk kahvaltı hazırla çayı koy ben biraz daha yatıcam, geri yatım deme Sıla sakın!"
"Off annee offf tamam yaa tamaaam" yavaşça yataktan kalktım oda ya bi süre bakıp uykumun açılmasını bekledim,uykum açıldıktan sonra kalkıp banyoya girdim,işlerimi hallettikten sonra mutfağa girip ilk önce dünden kalan bulaşıkları makineye yerleştirdim ardından da çayı koyup kahvaltıyı hazırlamaya başladım.
Kahvaltı hazır olunca annemi çağırdım beraber kahvaltı yaparken bana,
"Eee Yiğitle nasıl gidiyor dün sizi telefon da konuşurken duydum yine sana şiir mi okuyordu?"
annemin bu sorusuna şaşırmış olmalıyım ki suratıma bakınca gülmeye başladı ne yani onunla oturup erkek muhabbeti yapamazdım sonuçtan annem o benim, yani konuşurum ama sadece olması gerektiği kadar, üstelik annem de çok rahat bir kadın değil otoritenin beden bulmuş hali gibi bir şey.
Kahvaltı bittikten sonra ortalığı toplayıp salona geçip televizyonu açtım annemde yanıma gelip oturdu boşboş televizyon izlemeye başladık,televizyon izlerken telefonum çaldı Kübra arıyordu.
Telefonu açıp biran önce sinirlenmeden cevap verdim.
" Ne var Kübra"ona hiç bi zaman telefonu normal olarak açmadım ama o hala alışamamış ki bu duruma,
" Saol Sıla sana da günaydın hayır anlamıyorum herkese bu kadar kibar açarken şu telefonu ben-"
" Kübraa noldu kızım yaa sabah sabah yine konuşmaya başladın,yine ne unuttum da hatırlatıcaksın bana "
" Bak nasıl da biliyor kendini,kızım bugün bizimkilerle gençlikte buluşmayacak mıydık? " gençlik dediğimiz yer lise öğrencilerinin,ders çalıştığı,farklı faaliyetler de bulunduğu ve gençlerinde orada boş zamanın da oturup sohbet ettikleri,güzel bir yer,ama işin en güzel yanı ise,bunların karşılığın da hiçbir ücret talep edilmemesi.Tabi ki bu durumdan herkes mutlu bende dahil.
"Eee hadi gelmiyor musun?"
" Tamam hazırlanıp geleceğim sen geç orada bekle 20 dakikaya oradayım."
Hemen odama geçip üstüme pantolon ve bluz geçirip evden çıktım.Evimiz gençliğe yakındı pencerenden dışarı havanın nasıl olduğuna baktım hafif serin ama üstüme mont giymeye gerek yoktu zaten Nisan ayın da olunca mont giymem biraz saçmalık olurdu bu yüzden yanıma çantamı ve hırkamı alıp çıktım evden.
Yolda yürümeye başladım kısa olan yolu yavaş yavaş yürümeye başladım biraz da kafa dinlemek için cebimden kulaklığımı çıkartıp rastgele bir müzik açtım ve cebimde ki sigara paketinden bir tane sigara çıkartıp ağzıma yerleştirdim ve çakmağı çıkarıp yaktım ve derin bir nefes aldım böylelikle içime rahatlama ve mutluluk duygusu geldi,öyle sigara yakınca dertleriyle baş başa kalan hayatın ne kadar kötü olduğunu düşünen depresif bir kız olmadım tam tersine hayatın kötü olduğunu bile bile güzelleştirmeye çalışanlardanım ben,
Kulaklıkta müzik sesi gelmeyince kafamı kaldırdım ve gençliğe geldiğimi fark ettim,hemen kulaklığımı çıkartıp cebime gelişi güzel sıkıştırdım ve kapıdan içeri girdim.
Merhaba bugün ilk bölümümü yayınladım ve bir başlangıç yaptım aslında uzun zamandan beri yazmayı planlıyordum ama bunu bugün yaptım sebebini inanın bilmiyorum.
İnşallah beğenirsiniz iyi okumalar...
YOU ARE READING
MASKE
Teen FictionBu maskenin altın da etten daha fazlası var! Bu maskenin altında bir FİKİR var!
