Frumoasa Eleonora

275 14 0
                                    

Prin regat umbla vorba că Francisc se indragostise de Ducesa Eleonora

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Prin regat umbla vorba că Francisc se indragostise de Ducesa Eleonora.
Această Eleonora era o femeie foarte frumosa.Poate chiar cea mai frumoasa din tot regatul.Avea parul blond,ochii albastrii si fața rotunda cu un nas cârn.Toti bărbatii din Piața Centrala o cunosteau si se mirau de frumusetea ei.
Regina Cloude nu băga în seama toate zvonurile, de aceea în următorii 2 ani aceasta a mai dat naştere a doi copii,unul mai mare cu un an decat celalalt.In primul an dupa naşterea lui Madelein s-a născut noul frate al ei,Charles,iar la 2 ani,Margateta.
La o vizita la castel a Eleonoreiei,Francisc a invitat-o să rămână peste noapte.Cumva,în acea noapte Francisc a lipsit din patul lui Cloude.Aceasta a înteles imediat ce se intampla si a izbucnit in plans.Însă a jurat ca se va razbuna pe Eleonora.
A incercat de nenumarate ori sa o omoare insa de fiecare data Francisc apărea si o salva la timp pe Eleonora.
Văzând ca a decazut atat de mult in ochii lui Francisc,Cloude a inteles ca acesta nu mai are s-o iubeasca vreodata si a decis sa-si puna capăt zilelor.Aceasta s-a otravit si a murit cand cel mai mic dintre copii ei,Margareta avea 5 ani.

Tronul,puterea mult dorităWhere stories live. Discover now