Prológ

177 6 1
                                    

Zasa sama doma. Úplne super. Preboha 7:54. O 8:00 sa mi začína hodina. Mám 6 minút. Rýchlo som vstala oblieklasa umyla obula a utekala. Raňajky ktoré mi oco nechal na stole som nezjedla.
V škole
Do riti meškám. Je 8:10. ,,Prepáčte že meškám", vošla som do triedy. Učiteľ sa na mňa usmial. ,,Fú Jess stihla si to rovno na písomku,"povedal učiteľ a ja som pochopila prečo sa na mňa usmial. ,,Do riti Ruby poradíš mi?" Ruby je moja najlepšia kamarátka. Ona len prikívla hlavou. Učiteľ nás ako naschvál presdil. Sedela som sama. ,,Ták môžete otočiť písomky a začať." Otočila som písomku a prvá otázka sa týkala buniek. Prekvapivo keďže som mala prvú biolu. Odovzdala som ako 3. Skoro vždy som medzi tými prvými. Zazvonilo. ,,Tak čo vedeli ste?" ,,Jasné vykríkla som." Bola som samá jednokárka až na matiku s fyzikou. Na poslednej hodine som sa mega nudila. Rozmýšlala som čo budem robiť doma. ,,Pani učiteľka?"prihlásila som sa. ,,Čo je Jess?" ,,Môžem ísť na wc?" onaprikívla a ja som odišla. Zobrala som si zo sebou aj moj iphone 6 . Na wéckach som si sadla na záchod a išla na FB. Nová žiadosť od Sophie. Prijala som to a napísala jej.
Ja:Ahoj,poznáme sa?
Sophia:nie ale môžme súhlasíš?
Ja:jj,tak koľko máš rokov?
Sophia:17 ty
Ja:17
Sophia:to by si mala byť v škole nie?
Ja:som na wc a ty
Sophia:tiež :D
Ja: :D čomu sa rada venuješ?
Sophia:kresleniu a ty?
Ja: zvieratám a aj trochu kresleniu.
Sophia: zasa spoločné idem na hodinu tak zatial pa
Ja:pa
Prišla som do triedy. ,,Čo si mala zápchu Jess? ,,Nie ale ďakujem za opýtanie.
Po hodine som počkala Ruby a išli sme do cukrárne. ,,Čo si myslíš akú budeš mať známku z bioli?"opýtala sa ma. ,,Asi 1 a ty?" ,,Asi tiež." Po hodine sedenia v cukrárni som išla domov . ,,Oci." ticho. Nebol doma Pozrela som sa na stránku školy aby som zistila čo máme za dú.
Matika- atr.30/8,9
Slovina-napísať sloh
Biola-odpovedať Maybe a za dú nič.
Občianka- doniesť fotku z detstva okolo veku 13rokov a okolo 5mesiacov. Všetko!
Začala som matikou. Potom slovinou biolou a nakoniec som hladala fotky.

ZaškoláčkaWhere stories live. Discover now