No m'esquitxis!

22 1 2
                                    

Vaig baixar a baix i com que encara no havia esmorzat, em vaig preparar maduixes tallades amb un vas amb llet i colacao... Llavors vaig pujar a la meva nova habitació i vaig llegir una mica, vaig dormir una mica oh necessitava, quan em vaig despertar vaig decidir anar a la platja vaig agafar la meva maleta de vans hi vaig posar-hi a dins una tovallola blanca, una crema solar, els meus auriculars,  i un raspall de "Urban City", les claus i el IPhone 6 ja el portava a la ma, li vaig deixar una nota a la meva mare dient-li que tornaria a les 7:30 ja que eren les 5 i me'n vaig anar cap a la platja... Arribo i trobo un lloc perfecte, hi poso la tovallola, i em vaig posant la crema, em giro i passo mitja hora d'aquesta manera escoltant música des de els meus auriculars després em giro i faig el mateix però ara de cara amunt... Quan passa una hora decideixo anar cap a l'aigua, mentre estic nedant ve un noi cap a mi i nouse si volguen o no m'esquitxa i es comença a riure de mi i jo li dic:

- No m'esquitxis!

- Bueno sembla que no ets muda, com et dius?

- Emm...perdona?

- Perdonada, (i es va posar a riure sol), jo em dic Pau i tu?

- Jana 

- Maco el nom Jana, Jana, Jana, mmm, si si si, molt bonic...

- Clar, (hi nouse perquè em vaig posar a riure).

De cop el Pau se'n va cap a la sorra pero abans em pregunta.

-T'agraden aquells gelats, ai merda com es deien, ehhh, ah si! Els "sándwich", aquell de xocolata que sembla un entrepà i per dintre nata? 

- Si!

Després de banyar-me durat una estona, vaig sortir de l'aigua hi em vaig estirar a la tovallola a escoltar música, després d'uns 5 minuts ve el Pau i ve amb una cosa a la ma no oh veig gaire perquè oh té darrere seu.

-  Aquí tens! Era un gelat de "sándwich".

- Ohhh,( em vaig quedar embovada mirant el gelat), moltes gràcies Pau!

Li vaig fer un petó a la galta, vaig veure com es posava vermell, estava molt mono la veritat, em vaig despedir de ell, vaig agafar les coses hi anava per marxar quan em va demanar si em podia dir que si i li vaig contestar amb un si... (Durant el petit trajecte vam esta parlant molt i ens vam donar el números de mòbil).

Vaig arribar a casa i el Pau va fer cara de sorprès, oh vaig notar i li vaig demanar que li passava i em va senyalar la casa del costat a la meva i em va dir que era la seva, vam estar parlant fins que vaig entrar a casa... Em vaig dutxar i em vaig rentar el cabell, em vaig posar el meu pijama, (sabeu uns pijames que ni han d'animals que hi ha la forma de l'animal,doncs es amb un unicorn). Després va arribar la meva mare i vam sopar espaguetis a la bolonyesa, vam parlar una estona i me'n vaig anar a la meva habitació, vaig sortir al balcó i em vaig assentar en la taulada blanca...

P.D: Aquest és el Pau.

D: Aquest és el Pau

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.


ComençaOn viuen les histories. Descobreix ara