Κεφάλαιο 1

4.2K 295 80
                                    

''Καλημέρα σου Τζένη πως είσαι;'' ρωτάει ευγενικά την γραμματέα του ο Τεο και της χαμογελάει γλυκά, χαιρετάει με ένα νεύμα τους υπόλοιπους υπαλλήλους του στην υποδοχή της εταιρίας και μπαίνει στο γραφείο του χωρίς να πάρει απάντηση, με το που κλείστηκε μέσα στο γραφείο του αναστέναξε και έκλεισε σφιχτά τα μάτια του, πήρε μία βαθιά ανάσα και τα άνοιξε...

Ύστερα από 12 χρόνια και ακόμα η μορφή της εισβάλει στο μυαλό του τις πιο ακατάλληλες στιγμές, ποτέ του δεν μπόρεσε να την ξεπεράσει μα όφειλε να συνεχίσει την ζωή του, όσο δύσκολο και αν του φαινόταν έπρεπε να ξεχάσει το παρελθόν, να επικεντρωθεί στο παρόν και να ονειρευτεί το μέλλον... Κάποιοι λένε πως όταν κάνουμε σχέδια για το μέλλον ο θεός γελάει μαζί μας... ίσως να μην έχουν άδικο, μία λάθος στιγμή και μπορείς να καταστρέψεις τον εαυτό σου, την εικόνα σου, τους γύρω σου... Μόνο μία λάθος στιγμή, μία λάθος σκέψη, μία λάθος πράξη!

Βλαστήμησε την ώρα και την στιγμή που αποφάσισε να επιστρέψει, μα έπρεπε να γυρίσει στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στην πόλη όπου απεβίωσε η Ευτυχία του, στην Θεσσαλονίκη πέρασαν πολύ όμορφες στιγμές... όλες τους οι αναμνήσεις πέρασαν σαν ιστορία από μπροστά του, χαμογέλασε στην εικόνα αυτή και ευχόταν να ζούσε και ας μην μπορούσε να την έχει...Κανένας δεν του είχε πει πως θα έπρεπε να προσέχει τι εύχεται!

Η πόρτα χτύπησε και άκουσε την φωνή της γραμματέας του, αμέσως την έβγαλε από τις σκέψεις του και την κλείδωσε στο πίσω μέρος του μυαλού του, είναι επαγγελματίας και δεν είχε σκοπό να αποτύχει στην δουλειά του, είχε αρκετές εταιρίες σε ολόκληρο τον κόσμο, νυχτερινά κέντρα διασκέδασης, βιομηχανίες, μαγαζιά με διάφορα είδη και αρκετές ξενοδοχειακές μονάδες στην Ελλάδα.

''Περάστε!'' αναφώνησε ήρεμα και χωρίς να το περιμένει είδε την Μελίνα μπροστά του με ένα τεράστιο χαμόγελο μέχρι τα αυτιά και η γραμματέας του έδειχνε αρκετά θυμωμένη, πήγε να γελάσει με αυτήν την εικόνα που έβλεπε μπροστά του, μα συγκρατήθηκε.

''Μωρό μου πως είσαι; Χαίρομαι πολύ που ήρθες και δεν άργησες μου έλειψες πολύ!'' του είπε αρκετά γρήγορα η Μελίνα η οποία ήταν τρελά ερωτευμένη μαζί του και το έδειχνε συνεχώς, είχαν σχέση περίπου 3 χρόνια και χωρίς να το καταλάβει ο Τεο η Μελίνα τους τελευταίους μήνες διέδιδε παντού πως πρόκειται να παντρευτούν σύντομα. Του άρεσε πολύ η Μελίνα μα δεν ήταν ερωτευμένος μαζί της, η καρδιά του και η ψυχή του άνηκαν στην Ευτυχία του. Την αγαπούσε και την νοιαζόταν μα δεν είχε ξεπεράσει τον ερωτά του, αυτός ήταν ο λόγος που αρκετές φορές δεν του άρεσε η παρουσία της κοντά του.

Η Δύναμη της ΕυτυχίαςΌπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα