V

355 31 36
                                    

Hey , m-am hotarat sa scriu mai repede acest capitol asa ca de intrare in vacanta :))) Capitolul e pentru Aida care m-a ajutat sa gasesc poza de la coperta care ii foarte sugestiva :)) Sper sa va placa ,lectura placuta ! :*

Cand am ajuns in casa am mers repede in camera mea incercand sa imi evit parintii.Nu vroiam sa port discutii plictisitoare despre vitorul meu acum.
Freed ma poate face ca intr-o secunda sa imi schimb starea de spirit.Daca de dimineata eram fericit, iar depresia aproape imi disparuse acum eram nervos si confuz.Inima imi batea cu putere iar senzatia de ameteala nu ma lasa sa stau in picioare asa ca m-am trantit pe pat. Poate am facut insolatie, doar au fost 30 de grade nu ? Of pe cine incerc sa pacalesc , pe mine? E cu siguranta din cauza sarutului.Am inchis lumina si am tras patura peste mine chiar daca nu ma schimbasem.Am fixat cu privirea un punct negru de pe perete .Incercam sa imi golesc mintea de toate intrebarile , dar imi era imposibil.De ce m-a sarutat ?Oare a fost o distractie sau chiar simte ceva pentru mine ? Doamne cat de prost pot sa fiu , ma cunoaste de 2 zile cum ar putea sa simta ceva , logic ca a fost doar o distractie.Am ramas prins in gandurile mele timp de cateva ore , iar apoi incet incet lumea somnului m-a preluat in bratele ei departe de realitatea rea si straina care ma inconjura in fiecare zi .Somnul era singurul loc de refugiu.
-EDAN !!! TREZESTE-TE , E DIMINEATA !!!
Am deschis ochii brus sperand ca tot episodul de ieri sa fi fost doar imaginatia mea care incerca sa ma faca sa ma indoiesc de sexualitatea mea , dar am tras patura de pe mine ca sa descopar hainele cu care am fost ieri in oras .Am aruncat o privire scurta la calendar...mare greseal.Azi e vineri , prima ora am biologie .Nu pot da ochii cu el , nu azi .Am ales sa ma prefac bolnav , iar mama a picat in micul meu joc fara sa banuiasca absolut nimic .
Ziua a fost foarte plictistoare .Am stat in pat si m-am uitat la aceelasi punct de pe perere care acum era alb din cauza luminii de afara . Un zgomot puternic ma trezit din starea mea apatica .Era telefonul meu .M-am intins cu lene pentru a-l lua si am citit numele de pe ecran.Sayla.
-Alo !
-Buna Edan , astazi trebuia sa ne vedem la ceai sa discutam ,ai uitat ?
-Nu , sigur ca nu am uiatat , doar ca astazi nu m-am simtit prea bine.
-E ok , putem amana daca vrei.
Chiar aveam nevoie sa vorbesc cu cineva acum si simteam ca Sayla era o persoana care ma va ajuta sa imi schimb starea de spirit .
-Nu , este in regula , vin imediat.
-Te astepta.
-Sayla..?
-Da?
-Stii..umm..Freed e acasa ?
-Nu , de ce?
-Aaa nu , doar trebuia sa il rog sa imi mai explice o data o lectie dar mai poate astepta.Mintisem dar nu puteam sa ii spun ca sotul ei ma sarutase si acum nu vroiam sa mai dau ochii cu el .
Am inchis telefonul si am luat-o inspre casa Saylei .
Aceasta ma primi inauntru.
-Haide,precum sotul meu, si eu am un loc destul de special in care iubesc sa stau .Aceasta se incalta si imi observa privirea confuza.
-E o sera.
-Aaa.
Rase scurt iar eu am urmat-o pana la cladirea care se afisa in fata mea.Inauntru era cald , pasarile exocite zburau in jurul meu , iar ma tem ca jumate din plantele de aici sunt carnivore . Sayla ma conduse pana la o masuta de sticla unde erau asezate frumos doua cesti de ceai .Al meu mirosea a scortisoara si lamaie si nu m-am putut abtine sa nu iau o inghititura mica .
-Este atat de bun .
-Ma bucur .
Pe masuta am observat 2 fotografii inramate.Una infatisa un copil timid alaturi de tatal sau iar cealalta o tanara mireasa.Sayla mi-a observat traiectoria privirii si mi-a explicat fiecare poza.
Aici e poza cu Freed mic pe care am primit-o de la mama lui.

Aici e poza cu Freed mic pe care am primit-o de la mama lui

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.
How do you feel now when you're barly aliveWhere stories live. Discover now