zas a znova

11 0 0
                                    

Okolo šla parta kluků! Asi tak stejně starých jako já. Koukali na mě a sladce se chichotali... Já byla rozpláclá na zemi-ani jsem už neměla chuť se zvednout a jen jsem zašeptala a hlavu jsem položila na beton. V tu chvíli jsem se chtěla propadnout! Na jednou slyším Adellyin hlas: Eli, Eli, haló! Nechceš se zvednout?? Musíme jít! Já jen znechuceně odpověděla ne a zavřela jsem oči. Adelle se zachychotala a pomohla mi nahoru. Já byla smolař jsem smolař a budu smolař řekla jsem jí. Adelle se zasmála to víš no, si nevybereš a pobídla mě ať už jdem.

Dorazily jsme do školy a slyšely jsme zvonění. A sakra! Rychlé jsme přidaly na tempu. Do třídy jsme příběhy těsně před učitelkou. Uff oddychla jsem si. A celá unavená, spocená a udýchaná jsem zasedla do lavice. V tu ránu do třídy vrazila učitelka. Napíšeme si písemku! Řekla učitelka se škodolibým úsměvem na tváři. To né řekla Adelle a zoufale se na mě Koukla. Já se jen ušklíbla a povzdychla si.

Je přestávka. Jdeme po chodbě a bavíme se o písemce.
Já: ty jo! To bylo těžký! Učila ses na to?
Adelle: ne! Ale v žádným případě jsem si nemyslela že by to mohlo být tak těžký
Já: to víš no, já mám nejraději výběr A,B,C
Adelle: pche! Ironicky se zasmála kdyby to tak bylo tam mám jedničky!
Já: tak to já taky.. Ale...

Když v tom.....
Auu! Zasykla jsem! Válela jsem se po zemi (ano zase)! Nemůžeš dávat pozor??? Zeptal se mě klučičí hlas. Promiň!Koukla jsem se na kluka kterého jsem svou nešikovností sejmula!
A Hádejte kdo to byl...

Já Elis!Where stories live. Discover now