Furkan Palalı kim??

1.4K 6 8
                                    


14 Nisan 2016 Perşembe
Bir arkadaşının vasıtasıyla okul döneminde kayıt olduğu Ankara merkezli bir ajansta modellik kariyerine başladı. 190 cm. boyunda ve 81 kg. olan Furkan Palalı, 2009 yılından beri mankenlik yapmaktadır


Son Çıkış  dizisi ile son dönemlerde adından sıkça söz ettiren ünlü oyuncu Furkan Palalı  televizyon ekranlarında sıkça gördüğümüz isimler arasında yer alıyor. Özellikle Son Çıkış  dizisi ile yine büyük bir çıkış yapan Furkan Palalı  bu başarılı performansı uzun bir süre daha devam ettirecek gibi gözüküyor. Son Çıkış  dizisinde Kenan  karakterini canlandıran Furkan Palalı  hayat verdiği rol ile de gerek sosyal medyada gerek yazılı ve görsel medyada olumlu tepkiler aldığını sık sık dile getiriyor. Peki Son Çıkış  dizisinde Kenan  karakterine can veren Furkan Palalı  kimdir ? İşte Son Çıkış  dizisi Kenan  karakterine hayat veren Furkan Palalı  hakkında tüm bilgiler.

FURKAN PALALI BİYOGRAFİSİ
Furkan Palalı, 27 Ekim 1986 tarihinde Konya'da doğmuştur. Bir abisi vardır. Ortaokulu Konya Özel Diltaş Lisesi'nde okudu. Liseyi ise Konya Dolapoğlu Anadolu Lisesinden mezun olarak bitirdi. Konya'da okuduğu sırada o sıralar Türkiye Basketbol Birinci Liginde mücadele eden Kombassan Konyaspor'un altyapısında basketbol kariyerine başladı. Burada 7 yıl basketbol oynadı. Sonra 2000 yılında Tofaş kulübü Konya şubesine transfer oldu. Burada da 2 yıl süren başarılı mücadelesinden sonra üniversite kariyerine devam etmek amacıyla basketbola veda etti.

2003 yılında Üniversite için Ankara'ya giderek kazandığı Ankara Hacettepe Üniversitesi Jeoloji Mühendisliği bölümünde okuyarak eğitimini tamamladı. Yüksek lisans için de İstanbul Marmara Üniversitesi Radyo ve Televizyon bölümünde yüksek lisans öğrenimini sürdürmektedir.
Ankara'da üniversitede okurken aynı zamanda aldığı 6 aylık yaratıcı drama eğitiminin yanında Tuncay Özinel'den tiyatro oyunculuğu eğitimi ve Ferdi Merter'den de karakter oyunculuğu eğitimleri aldı. Yusufla aynı yılda birinci olmuştur.

Herşeyiyle Yusuf ÇİM!❤️Where stories live. Discover now