1.BÖLÜM

5.4K 119 14
                                    

Mutlu bir güne gözlerimi açtım yarın benim doğum günümdü ve annemle babamın bir sürprizi vardı.Beni Londra'ya tatile yolluyorlardı.Bir an annemin bağırmasıyla düşüncelerimden sıyrıldım.Babamla kavga ediyorlardı.Yataktan kalktım ve salona doğru ilerledim.
Anne"ben kızımı kimselere vermem onu ben büyüttüm."dedi.Babam"onlar Duru'nun gerçek anne ve babası."dedi.Duyduklarım karşısında göz yaşlarımı tutamadım va ağlamaya başladım.Annem ve babam beni fark ettiler ve annem yanıma gelip buna sarılmak istedi.Hemen odama koştum.Kapımı kilitledim ve kendimi yatağa attım.Annem buna sesleniyordu."Duru lütfen açıklayabiliriz."dedi.Ben anlıyacağımı anladım.Valizimi aldım eşyalarımı ağlamaya toplamaya başladım.Yıllar önce beni neden bırakıp Şimdi geri almak istiyorlar?

Valizimi hazırlayıp odadan çıktım.Annem hala kapıda bekliyodu."Hayır kızımı Durum gitme "diye yakarıyordu.Babamın yanına gittim."Ben onları görmek istiyorum."dedim."tamam."dedi.Valizimi şoföre verdim.Babam arabaya bindi."havalimanına sür".dedi.

Babamın özel uçağı vardı o yüzden fazla beklemedik.Uçağa bindik.Babam olmadığını öğrendiğim babama"onlarla ilgili bilgi verirmisin."dedim."Mardin'de yaşıyorlar.Maddi durumları kötü.Bir abi var,bir de kız kardeşin."dedi.Benim hiç abim ve kız kardesim olmamıştı.Hep tek kardeş büyümüştüm o yüzden çok heyecanlıydım.Bir saatlik yolculuğun sonucunda Mardin'e varmıştık.Babam bir taxi çevirdi."Midyat'a gidiyoruz".dedi.

Babam kapıyı çaldı.Kapıyı yazmalı orta yaşlı bir kadın açtı ve "Seyid gızzımız gelmiş".dedi.Bana sarıldı. "kusura bakmayın sizide kapıda beklettim".dedi.Kapıyı araladı. İçeri girdik.Orta yaşlı bir adam benden beş yaş küçük bir kız çocuğu ve benden üç yaş büyük bir adam.Hepsinin kim olduğunu tahmin edebiliyordum.Hepsi bana Berfin diye sarıldı.

Babamlar bir odaya geçip konuştuktan sonra babam bana sarıldı ve "iki gün sonra seni almaya gelemem".dedi.GİTTİ.Ben tanımadığım kişilerin yanında Ne yapacaktım?

KÖTÜ AĞA Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin