♤HİLE =1♧

27 9 0
                                    

Tam ondokuz yaşımdaydım ...

Yeni bir hayata başlarken geride koca bir ben bırakarak yaşanmış , istediklerini yaşayamamış küçük masum hayalleri olan kızı içimde yaşattığım ondokuz senenin ardından içimde öldüreli ,kendi katilim olalı üçüncü senem bugün...

Cümleler kafamda yarım , görüntüler kesik kesik ettaf içkilo, terli tuaf insanlarla dolu , birbirleriyle yiyişen tuaf tiplerde çok sayıda.

Müzük sesi git gide artıyor bedenim de ritme ayak uydurmaya çalışıyor.

Hafif bir karartı önümde uzaklaşıyor ,  yaklaşıyor ,  büyüyor , küçülüyor...

Aklımda ritme ayak uyduruyor galiba ,yürüyen benim kafam da çok karışık , piste yaklaşıyor ayaklarım , vücudum bir titreşimin gölgesinde  sağa ve sola belli belirsiz hareket ediyor. Belimdeki elle nasıl ayakta durduruğumu idrak ediyorum. Bu kafayla bile düşüne bildiğim için kendimi tebrik ediyorum.

Düşünmek mi? Bu kafayla kim bilir sabahtan beri ne yapıyorum? "Bulanan aklımla içkiyi dazla kaçırmıs oldugumu anlıyorum ama bugün içmeteceksem ne zaman içeceğim sonra plandan projeden vakitmi var " kendi kendime içkininde vermiş olduğu kafayla konuşurken belimdeki elin sahibine doğru daha çok çekilmiş olduğumu anladım. Yaklaşmak istemesemde durduracak gücüm yoktu , zaten birazdan biri durdururdu veya ben kendime gelince o kendinde olmazdı...

"Tuafsın"fısıltı eşliğinde kulağima fısıldadı

"Ha" bu tepkiler bem dışında gelişiyordu , ayıldığımdada hiç birini hatırlatacağımı sanmıyordum.

" Tuafsın" yine aynı şeyi söyledi bu yabancı, evet tuafım kendimce ama diyer insanlarda normal değil zaten...

"Kokunda diyerleri gibi değil" 

Bu kim ? Diyerleri kim? Kokun farklı ne demek ayıkken bile uğraşmak istemediğim sorular sorhoşken karşımdaydı. Ama cevapları önemsizdi bir daha bu yabancıyı göreceğimi sanmıyordum çünki.

" Yenimisin çaylak"  of çekmem gerekti , sorhoşluğuma , halsizliğime bu benle dans ettiğini sanan insan kılıklıya  ,tüm üç  yılıma , geride geçirdiğim normal olmayan ondakuz yılıma bir of çekmem ...

"Of"

"Ne oldu sorular bunaltımı?"

"Sus " çok konuşkan olmadım  hiç , hayatımın iki tuaf evresinde de suskundum hep ağızin laf yapması değil  geride bıraktıklarını konuşturduğu hayat...Ne ben istediğim gibi oldum , ne de yaşamayı istediğim hayat bu. Bir bilinmezin içindeyim yine sadece nasıl Hasarlarla kurtulurum bu sefer kestiremiyorum. Ama vaat edilen gerkecse bu son çarem, kurtulusum ve son umudum.

"Bir bardak daha koy" dedim. Barmenmidir , yoksa garsonmudur bi fikrim yok sadece itaat.. Ha ha ha gülü yorum gülduremeyen hayata inat velkide ölümüne iciyorumdur.

"Gece uzun yavaş içsen güzellik " bide bu vardı demi , bu da kimdi .Aman dedim bi sen eksik kal.

********

Yayımlanan bölümlerin sonuna geldiniz.

⏰ Son güncelleme: May 21, 2018 ⏰

Yeni bölümlerden haberdar olmak için bu hikayeyi Kütüphanenize ekleyin!

"HİLE"Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin