Amerika

7 2 0
                                    

Ik zit nu al een paar uur in het vliegtuig naar Amerika. Ik ben een film aan het kijken op het tvtje. Er is echt niks aan.

~~~~~ Time skip naar aankomst ~~~~~

We worden nog een keer helemaal gecheckt voordat we door mogen. We moeten naar een of andere speciale plek voor immigranten en we moeten onze visa laten zien. Als we er eindelijk door zijn zucht ik vermoeid. Ik denk dat ik wel last ga hebben van een jetlag.

Ik loop het vliegveld uit en we gaan met een taxi naar ons nieuwe huis. Veel krijg ik niet mee, ik ben heel moe. Uiteindelijk beland ik in bed met m'n pyama aan. Na een paar minuten val ik al in slaap.

Als ik de volgende ochtend wakker word is het al 10 uur. Ik heb flink uitgeslapen. Aankomende week heb ik vrij van school om bij te komen van de jetlag. Ik ga in die tijd opzoek naar een manege.

Ik eet snel wat en ga dan gelijk achter mijn laptop zitten. Ik typ in op Google maps : "maneges San Francisco". Als zoekresultaten zie ik er een die heel dichtbij is. Als ik inzoom zie ik dat hij hier de straat uit zit!"Mam, hier de straat uit zit een manege!" roep ik. "wat leuk schat" zegt m'n moeder als ze de kamer binnen loopt. "ga er anders nu even heen om te vragen of je daar kan rijden." "ja goed idee mam" zeg ik en ik ren de deur uit. Ik heb nog een fiets dus loop ik naar de manege ik ga naar binnen en loop de kantine in. Mijn Engels is wel ok dus ik zal me wel redden. Ik loop naar de bar en zeg tegen diegene die er achter staat: "uhm excuse me, is it possible that I can come ride here?" vraag ik op mijn best engels. "well that depends on when you'd like to ride, were completely full some lessons."zegt de jongen achter de bar vriendelijk. ik denk even na, vrijdag of zaterdag zou handig zijn. dus antwoord ik; "saturday would be nice, any time is ok." de jongen achter de bar knikt en typt wat in op de computer. "do you have experience with riding?" vraagt hij. "yes I rode in holland" antwoord ik. Zo praten we nog even door. De jongen heet Marc en hij is erg aardig, hij werkt daar en helpt ook in de stallen. Ik heb geregeld dat ik daar om half 12 in een beetje middelmatige les rijden. Zoals een halfgevorderde les ongeveer denk ik. Ik heb er nu al zin in. Veel kost het niet. 75 per kwartaal.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Sorry dat ik zo lang niet heb geschreven het is gewoon heel druk en binnenkort ook nog pw week jeej🎉😑
Vinden Julie het nog leuk? Moet ik de Engelse zinnen in het Nederlands schrijven? Of niet.... Pls vote pls comment en als je een foutje vind pls zeg even❤

You've reached the end of published parts.

⏰ Last updated: May 25, 2016 ⏰

Add this story to your Library to get notified about new parts!

Life Changes Where stories live. Discover now