Následky Aprílu

1.4K 56 0
                                    

O příběhu:

Co se stane když je jeden kluk vtípkař a pak hlavně 1. dubna. Co se stane když si vystřelí ze svého nejlepší kamaráda?

Příběh:

Louis byl vždycky vtipálek, byl to ten kluk, co miloval legraci. Jenomže ne vždy se mu to povedlo, přehnal to, a tudíž následky nebyli moc dobré. Většinou jeho vtípky schytal Harry, jeho nejlepší kamarád. Harry byl opak Louise, byl to klidn kluk, který se radši někam zašil se svoji oblíbenou knížkou a tu si dokázal dlouhé hodiny číst. I když byl Louis a Harry odlišný, dohromady tvořili nerozlučnou dvojici. A vzájemně se dokázaly doplnit.

Jenomže nic netrvá věčně, a jelikož kluci rostli a tím rostla i Harryho láska k Louisovi a už ne jenom v kamarádském smyslu. Proto se Harry pomalu a jistě zamiloval do Louise. Praštěnost, kterou dříve obdivoval, byla pro něj teď neskutečnou. Pomněnkové modré oči, které byli dřív pro něho projevem, štěstí a přátelství, teď to byl opak byl to smutek a hlavně láska, kterou z nich pociťoval.

Bylo 1. dubna a to pro Louise znamenalo den plný zábavy a vtípků, jenomže kdyby věděl, jak to dopadne. Stejně by si to nerozmyslel. Udělal by to znovu. Louis byl gay. Jenomže to nikdo nevěděl natož jeho nejlepší kamarád Harry. Proto se rozhodl s Harryho vystřelit, že se do něho zamiloval. A tu začala rodit šťastná chyba. A právě on nemohl tušit, jak na to jeho nejlepší kamarád odpoví a za druhe jak zareaguje.

Bylo krásné počasí vůbec venku nevládlo aprílové počasí. Svítilo sluníčko a Harry se toho rozhodl využít a začal si číst svoji oblíbenou knihu. Právě dnešek byl Louisův den a právě proto když byl první aprílový den si Harry dával pozor, takže vše prohledával a hlídal. A když si byl jistý, že mu nic nehrozí se začetl do knihy a nevnímal okolí.

Proto si nevšiml Louise, který šel za ním přes celou zahradu až k houpačce. Harry se nemohl nabažit knihy, proto si ani nevšiml, že si někdo vedle něho sedl. Nevšiml si, že si přisedla jeho životní láska. Člověk, kterého nadevše miloval. Ano Louis byl podle Harryho jeho opravdová láska. Když se ho louis dotkl tak se Harry lekl. Jenomže když si uvědomil, že je to jeho láska. Uklidnil se a na Louise se s láskou usmál. I když to Louis vnímal spíše jako přátelskou lásku. Pletl se moc chlapec. Potom když si všiml Louise a jeho obličeje tak se musel zeptat. „Co se stalo Lá- Lou?" a hned ho objal.

Když se Harry odtáhl Louis se jenom zhluboka nadechl a podíval se Harrymu do očí, když se odtáhl. „Nepřerušuj mně Harry a pořádně mně poslouchej." Louis zavřel oči. „Jsem gay Harry. A zamiloval jsem se." Harryho bodlo u srdce když to slyšel od své lásky. Jeho láska se zamilovala do někoho jiného. Nezamiloval se do Harryho. „Aha" Povzdychl si Harry. Louis se pousmál. „A jsi to ty Harry"

Harrymu se rozzářili oči „Vážně?" Louis souhlasil pouze kývnutím hlavy. Harry se na něj vrhl a dal mu vášnivý polibek. Potom co se od Louise odtáhl se Harry usmál. „Harry já to myslel jako legraci." Řekl Louise. Harry se na něj smutně podíval. „Já jsem si myslel, že by to konečně mohla být pravda, že by mohla být moje láska opětována." Harry začal plakat a rychle utekl k sobě domů. Louis tam jenom seděl a nevěřil svým očí. Nevěřil, že ho opravdu někdo jako Harry mohl milovat. Nevěřil tomu.

Opatrně se za Harrym rozešel. Jediné co viděl když otevřel dveře od Harryho pokoje byla kaluž krve, Harryho a žiletku. Proto okamžitě zavolal sanitku. Doufal, že to Harry přežije. Harry byl, převez do nemocnice na pokoj intenzivní péče, kde na něj dohlížel všechen personál a Louis. Harryho rodiče byli na služební cestě, takže se nemohli v rychlosti dostat do nemocnice.

Asi po šesti horninách se Harry začal probouzet. Když se probral a porozhlédl se po místnosti. První čeho si všiml, byli hadičky a potom něčí ruku, která drží tu jeho. A když potom zjistil komu patří ona ruka nevěřil svým očím. Harry se pochvíli musel pousmát. Kéž by ho Louis opravdu miloval potom by tohle bylo dokonalé. Musel se usmát, aspoň na chvíli se cítil šťastný. Louis se pomalinku probouzet. Když viděl Harryho musel se usmát. „Proč si to udělal Hazz?!" zeptal se Louis po chvíli. „Bál jsem se o tebe."

Harry se jen smutně usmál. „Bál ses o mně jen jako o kamaráda." Louis jen zakroutil hlavu. A Louis ho políbil. „Jsi pro mě hodně důležitý, a chci být s tebou Hazz." Harry se usmál. „Mám tě rád Louisi." Louis ho políbil a opřel si čelo o to jeho. „Taky tě mám rád Hazz." Potom se usmál „Pro nás nebude den lásky 1. května, ale 1. dubna. Naše láska bude legrace."

*Nová kniha a první jednodílovka. doufám že se líbí. Miluju vás Evson :* *

Jednodilovky podle mé nálady 🔛Kde žijí příběhy. Začni objevovat