3.BÖLÜM:"KİRAZ"

68 9 2
                                    

Bölüm Şarkısı:Aydilge-Kiraz Mevsimi -MULTİ-

Bu bölümü Deniz_Gdkcl adlı kullanıcıya ithaf ediyorum.(Kitabın çok güzel canım...😊)


*Karanlığa 7 adım daha kalmıştı.Ondan sonra ise sonsuzluğa düşecektim,ardından da onun kollarına.Beni sıkıca saracaktı,hiç bırakmamak üzere.Onun kollarından düşecektim dipsiz derinlere...yüzmeyi unutacaktım,boğulacaktım o sularda.Ama ölmeyecektim.Çünkü beni su öldüremez,beni ancak Ediz öldürebilir.Sadece onun ellerinde ölebilirim.Çünkü ben onun kurbanıyım,ben ebediyen onunum.O ise benim azrailim,her saniye beni öldürebilir.Ben suda boğulmam,onun elleri arasında boğulurum.*

Gözlerimi açıp doğruldum.Pencereden içeriye sızan güneşi izledim bir süre.Sonra dün akşamki mesaj geldi aklıma.Aklımı baya bir karıştırmıştı.Bilinmeyen Numara yalan söylüyor da olabilir.

Daha fazla oyalanmadan yataktan kalkıp bonyoya doğru yöneldim.Tüm rutin işlerimi halledip banyodan çıktım.Komodinin üzerinden telefonumu alıp kapıyı açtım.Ediz'in yumruk yaptığı eli havada kalmış bir şekilde şaşkınca bana bakıyordu.Sanırım yanıma geliyordu.

"Kahvaltı hazır" havada kalmış elini indirdi.Ve merdivenlerden aşağıya indi.Ben de peşinden aşağıya indim.Mutafağa geldiğimizde mükemmel bir kahvaltı masasıyla ağzım şaşkınlıkla açıldı.

"Cidden bunları sen mi yaptın?" dedim şaşkınken "Menemenide mi?"

Sırıttı "Hayır.Onu komşum olan bir teyze yaptı." bu dediğiyle şaşkınlıktan açılmış ağzımı kapatıp gülümsedim."Anlamalıydım."dedim ve daha fazla vakit kaybetmeden sandalyeyi çekip oturdum.Tabağıma kahvaltılıklardan doldurmaya başladım.

Hangisini yesem diye kararsızlık yaşasam da sonunda bir salatalığı ağzıma attım.Gözlerim hala sofrayı tararken Ediz'in gözlerine denk geldiğimde gülümsedim.Bu teyze hangi teyze?Ev adresini verir misiniz?

Masayı topladıktan sonra gördüğüm bahçe kapısıyla gözlerim parladı.Ellerimi göğsümde bağlayıp merakla kapıya doğru ilerlemeye başladım.Kapıyı aralayıp bahçede bir göz gezdirdim.Gözüme takılan kiraz ağacıyla yüzümde bir gülümseme oluştu.

SONSUZ (Psikopat Serisi 1)Where stories live. Discover now