13. De one-night stand van je moeder is altijd een eikel.

838 40 7
                                    

Als ik wakker word, is het weekend. Ik open één oog en kijk naar Jackson. Die staart me met een goofy grijns aan. Die is zeker nog niet sober. Hij slaat zijn armen om me heen en kijkt zwoel naar zijn spiegelbeeld in de spiegel op mijn deur. Hij knipoogt en begint aan zijn haar te frutten. Dan buigt hij zijn lichaam over de mijne om zijn telefoon te pakken, een Samsung galaxy j5, en geeft de spiegel weer een zeer zwoele blik. Ik kijk verdwaasd naar het tafereel wat zich naast EN voor me afspeelt.

Dan drukt Jackson een kus op mijn wang en neemt een foto. Wauw. Ik weet niet zo goed wat ik moet zeggen, aangezien het nogal raar is dat een jongen dit zomaar uit zichzelf gaat doen. Ach, Jackson is nog nooit een normale jongen geweest, niet als het op mij aankomt in ieder geval. 

Ik doe een poging om een wenkbrauw op te trekken en hij lacht me vol in mijn gezicht uit. Goh, van je vriendje moet je het maar hebben. 

"Wat ben jij knorrig vanochtend zeg." Jackson duwt zichzelf nog een beetje verder omhoog met zijn arm, die op het matras leunt. Ik rol met mijn ogen en kijk hem cynisch aan. 

"En jij bent vandaag nog ijdeler dan normaal. Hoe komt dat?" Hij schenkt me geen blik meer waardig na ik dat heb gezegt. 

"Oké het spijt me, ik voel me vandaag gewoon lelijk." Dan trek ik mijn dekbed over mijn hoofd en rol me op in een balletje.

"Maar... maar dat ben je helemaal niet!" Ik mompel iets onverstaanbaars en het volgende moment wordt het dekbed van me afgetrokken en heeft Jackson me in een houtgreep vast. Hij staart me diep in de ogen, ik word er een beetje ongemakkelijk van. Best. Het is nogal griezelig als een jongen je zo intensief en doordringend aankijkt. 

"Je bent niet lelijk. Echt niet, geloof me." Ik kijk hem ongelovig en weifelend aan. 

"Ik weet dat ik fabuleus ben. Misschien was ik gewoon naar een complimentje aan het vissen, daar al aangedacht?" Hij grijnst en haalt zijn hand door mijn haar, ik grom uit irritatie en dan is het tijd voor mijn aanval, ik spring bovenop hem en begin zijn haar door de war te halen. Hij brult uit verontwaardiging en pure angst voor zijn nu verpeste kapsel. Triomfantelijk stap ik van hem af en uit bed, ik haal mijn haarborstel drie keer door mijn haar en loop dan gapend de trap af, de woonkamer in. 

Er klinkt gelach uit de keuken en ik achtervolg de bron van geluid. Als ik de keuken inloop moet ik mijn best niet doen om gigantisch hard te gaan lachen. Mijn moeder's boezem valt nog net niet uit haar shirtje, haar haar zit een knot, wat nooit voorkomt en een hevige blos siert haar wangen. 

En dan heb ik het nog niet eens gehad over de mega harige man, zonder shirt moet ik er eventjes bij vermelden, en hij heeft mijn ochtendjas om zijn middel geslagen. Ik wil niet weten of hij wel of niet een onderbroek daaronder aan heeft. Oh, en ik koop wel een nieuwe ochtendjas. Hij mag die wel houden. 

"Goedemorgen, en jij bent?" Ik ga op een stoel zitten en schenk voor mezelf een glas sinasappelsap in. Ik kijk kritisch naar mijn moeder en neem tergend langzaam een slok. In onze hoofden hebben mijn moeder en ik een verhitte discussie. 

"Weer een man mee naar huis, wat moeten de buren wel niet denken?" Ze schudt haar hoofd en haalt haar schouders op.

"Denk je dat het me iets kan schelen?"

"Nee. Maar mij kan het wel wat schelen. Gedraag je nu gewoon eens als een echte moeder, zoals de rest."

"Let op je woorden, jongedame, ik heb ook nog nooit iets opgemerkt over Spencer, Wim of Jackson. En deze mannen zorgen ervoor dat ik geen vreemde dingen ga doen. Ik heb zowat een full-time baan, als een chirurg."

Ik haat zulke gesprekken, uiteindelijk laat ik het maar gaan en begin toast te beboteren. "Hallo, ik ben de man die je eigenlijk gisteren al zou ontmoeten. En die prachtige jongeman achter je is? Oh wacht even, dat ben ik zelf!" Hij lacht hartelijk en probeert een conversatie te starten. 

Dat dacht ik dus even niet. Aan een half bejaarde vieze harige man heb ik geen behoefte. Er wordt een hand op mijn schouder geplaatst en Jackson neemt plaats naast me op een stoel, ook hij pakt een stuk toast. Hij smeert er misschien iets te enthousiast jam op en een flinke klodder valt op de vent z'n been. Jackson begint zich direct te verontschuldigen en probeert het met mijn ochtendjas schoon te maken. Het ding glijdt af en de man pakt de fruitschaal op en probeert zijn *kuch kuch* banaan met pruimen te verbergen. 

Jackson fluit en ik bijt op mijn lip om hem niet heel hard uit te gaan lachen. Als ik naar mijn moeder kijk, zie ik dat zij hetzelfde doet. Ik kuch en sta op, Jackson staat ook op en loopt snel de kamer uit, als hij in de gang staat, horen we hem uitbundig zien. 

"Het was zeer, eh, verrassend om u te zien. En dan ook zoveel. Tot een andere keer, als u meer kleding om het lijf heeft, oh ja! Voor ik het vergeet, de ochtendjas mag u houden, ik hoef hem niet meer."

Dan loop ik snel naar boven en Jackson heeft zich al aangekleed en zit op het bed.

"Goh, ik denk niet dat ik dat ooit eerder heb meegemaakt. Wat een sukkel zeg."

Ik grinnik en ga achter mijn dresser staan om me om te kleden. Jackson murmert wat en dan loopt hij de kamer uit. 

"Doei!" Die spreek ik maandag wel weer. Ik heb me omgekleed en kijk de rest van de dag alleen maar Netflix.

A/n 

#3 in Chicklit met Mr. Charmeur & ik! WAAAAAAAAAAAAAAAAAAAT ?! Ik zag het en ik viel serieus, geen grapje, echt waar, van mijn stoel af. Ik ging helemaal los, uit mijn dak spastisch. Vier vond ik al geweldig, maar 3? Heilige zwangere koeien en alle groene m & m's in een bakje met wat verdwaalde blauwe ertussen. Dat is superfreakfantastisch! 

Dankjulliewel. Ik heb eventjes een snelle update getyped als een bedankje. 

Ook heb ik, sommige van jullie hebben dit misschien wel gemerkt, anderen weer niet, de namen veranderd. Dit heb ik gedaan omdat er iemand was die dezelfde titel had, dit heb ik natuurlijk even aan diegene gemeld en toen heb ik de namen en de voorkanten maar veranderd. Ook heb ik een castlid veranderd en foto's toegevoegd, en een nieuw bonus hoofdstuk, heeft iemand dat opgemerkt?  Persoonlijk gezegd vind ik dat de nieuwe covers best goed gelukt zijn, wat vinden jullie?

Oh en nu je toch nog even dit leest, lees het boek Runaway Rogue van jadglorijnkonijnxx ze is heel melig en kan ontzettend leuk schrijven, ook zijn haar schrijver's mededelingen hilarisch.

Dankjulliewel <3 <3

x Jackson.

P.s Want ja, in werkelijkheid ben ik de schrijver van dit boek. Kussies bitches!

...

#2 Mvr. Schoonheid & Ik ✅ 2015-2016Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu