Çok Ama Çok Önemli Bir Gelişme❤

1.3K 42 30
                                    

Merhaba çok ama çok sevgili okuyucularım❤

Şu an o kadar mutlu ve heyecanlıyım ki anlatamam. Ama bunlara geçmeden önce finali bu kadar kötü bir son yaparak sonlandırdığım için özür diliyorum. Bu tabiki de bir sebep değil fakat kötü bir son yazmamın bir diğer nedeni de yayınevlerinden aldığım kötü haberlerle üstüste hayal kırıklığına uğramam oldu.

Önceden de bildiğiniz üzere hikayem bir ara kitaplaşma sürecine girmişti fakat ben bazı olaylardan ötürü sözleşmeyi fes etmiştim. Bu beni derinden etkileyerek üzdü, hikayemi kitap olarak elime almak sayfalarını koklayıp, olayları yaşamak tabiki de isterdim. Fakat belki de böylesi daha hayırlıdır çünkü bu süreçte çok güzel, benimle çok ilgilenen ve yepyeni bir yayıneviyle tanıştım.

Bütün bu kötü geçen günlerden sonra iyiki de geçmiş diyorum çünkü belki de geçmesiydi bu mükemmel yayıneviyle tanışamayacaktım.

Şimdiyse asıl olayımıza geliyorum!

Düşmüş Melek kitap oluyor!

Evet yanlış duymadınız, bu sefer gerçekten de kitap oluyor.

Kitaplaşma süreci hakkında, buradan duyurular yapmaya devam edeceğim, çünkü sizler benim için çok önemlisiniz, bütün bu olanların tabiki de en büyük etkisi sizlersiniz. O güzel yorum yapan parmaklarınızı teker teker öpmek isterdim. Ama sanırım bunun yerine ileriki zamanlarda fuarda görüşüp, sizlere sarılabilirim!

Şimdilik son 5 bölümü sildim, çünkü bu yayınevinin telif haklarıyla ilgili bir mesele ve finali de bir kaç rütuşla düzelttim.

Hikayemiz biraz açık uçlu bitiyor yani tamamen kötü değil! Bu yüzden ikinci bir kitabı da istekler dahilinde düşünebilirim.

Son olarak lütfen kendinize çok çok iyi bakın, çünkü yazarınızın size oldukça fazla ihtiyacı var ve sizi gerçek anlamıyla çok seviyor.







Düşmüş Melek  (Kitap Oldu)Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin