Futakuchi-onna

4.3K 342 50
                                    

Futakuchi-onna (二口女) "Kétszájú nő".
Futakuchi-onna azokból válik aki ritkán és keveset eszik.
Történet a Futakuchi-onna-ról:
Élt egyszer egy fösvény ember aki még egy feleségnek sem tudot volna ételt állni, de egyszer találkozott egy lánnyal aki nem evett semmit, és elvette feleségül. A hideg rázta amikor látta hogy az asszony semmit sem eszik, de amellett keményen dolgozik, egyszer csak észrevette hogy apadnak a rizskészletei és gondolta kikémleli hogy mit csinál itthon az asszony, ledöbbent amikor látta hogy a feleségnek hátul a koponyája kettéválik és haja kígyószerűen lapátota be az éhes szájba az ételt.

Egy másik történet: Élt egyszer egy favágó és a felesége, egyszer a favágó "véletlenül" fejbevágta a feleségét és a seb sosem gyógyult be.

Egy mégegy másik történet: Egy anya hagyta éhezni mostohagyerekét, amíg a sajátját táplálta, állítólag a mostohagyerek szelleme megszállta gonosz mostohaanyját.

Futakuchi-onna a rendes száján semmit sem eszik, hátul a tarkójánál viszont a koponyája kettéválik és éles fogait megmutatva gyakran mormor gonosz, fenyegető dolgokat a nőnek, néha pedig a haja kígyószerűen segíti a száját az ételhez jutásban.

Japán Városi Legendák, CreepyPasták, Egyéb TörténetekWhere stories live. Discover now