❁Trettio

1.6K 80 1
                                    

12 November 2017
01.02

Jag satt i soffan och kollade på tv då jag absolut inte kunde somna. Jag beslöt mig för att än en gång gå upp och försöka sova när det knackade på dörren. Jag släckte i vardagsrummet och gick till hallen där jag tände lampan. Jag öppnade ytterdörren och fann en sliten Oscar. Ögonen var röda av antingen tårar eller droger. Jag hoppas på tårar. Han stank av alkohol. Han tittade på mig med en sårad blick. Han såg så ensam ut där ute i regnet. Vad har jag gjort mot honom? Inget. Jag drog in honom i en kram och det tog inte lång tid innan han kramade mig tillbaka.
"Du luktar gott, jag har saknat din doft" Säger han och håller om mig hårdare.
"Jag önskar jag kunde säga detsamma" Säger jag och skrattar lätt. Han drog av sina skor och sin jacka. Mamma är inte hemma så hon störs inte av lukten i alla fall. Oscar gick upp för trappan. Jag släckte i hallen och tog mig själv upp. Jag kom in i mitt rum och såg Oscar utslagen i sängen under täcket. Jag lade mig bredvid och viskade godnatt.
Hans armar drog min kropp närmare hans. Han kysste mig i pannan och viskade godnatt. Jag låg med ryggen tätt mot hans mage. Hans andetag blev tyngre och hans andedräkt kittlade mig i nacken.

*
13 November 2017
12.43

Ogge's pov

Helt ärligt kommer jag inte ihåg vad som hände igår. Jag kommer ihåg att jag började prata med Kevin och att jag idiotiskt nog sa till Evelina att gå någon annanstans. Till Felix.

Jag ser mig omkring och det är definitivt inte hemma hos mig. Om jag inte ser fel så är jag hos Evelina. Bredvid mig finns i alla fall hennes hår. Lol. Hon sover fortfarande. Hennes andetag är fortfarande tunga. Håret är uppsatt i en tofs högt uppe på huvudet. Hennes ögon är slutna lätt och hennes läppar är lite särade. Hon är vacker. Inte på samma sätt som tjejer jag varit med tidigare men hon är väldigt vacker. Hennes andetag blir lättare, hon vaknar. Okej, act natural. Jag lägger mig tillbaka och sluter ögonen.

Evelina's pov

Oscar är jättevaken. Han bara slängde sig bak i sängen och hans ögon är för hårt slutna. Dessutom bara började han snarka helt plötsligt, Oscar snarkar inte.
"Du är världens sämsta lögnare" Skrattar jag och harklar mig. Min morgonröst är hemsk.
"Så dåligt ljuger jag väl inte" Svarar han.
"Sådär onaturligt sover ingen" Skrattar jag och reser mig. Magen vill ha mat.

Jag drar på mig ett par pyamasbyxor med enhörningar på. Favoriterna. Jag drar stegen ner mot köket och tar fram bröd och oboy-pulvret. Det är lov och jag har ingen aning om vilken dag det är helt ärligt. Det är säkert lördag och då blir det oboy med nutella-macka. Onyttig som jag är.

•••
Lol askort sorry
Soya soya ingefära
•••

Bitch // o.mWhere stories live. Discover now