1. /To si dělá srandu nebo co?/

326 29 7
                                    

Harryho pohled v interview:

Joo,Niall je super chlap. Mentálně 5 letej chlap hh.

Ikdyž,nedá se říct,že já jsem v tomhletom jinej.

 On,Lou a já,strašně rádi dovádíme. Je nám celkem fuk,

 kolik let máme. Protože pro nás,platí jediné pravidlo:

 FOREVER YOUNG!

Niallúv pohled v interview:

Ano,Harry a já,toho máme dost společného.

 Teďkom ho dokonce učím,na Nando´s stravu,

 Aby toho bylo víc haha! Obcas,se navzájem urážíme a podpichujeme,

 ale to přece patří k dennímu zivotu. Navíc,to není hate,myslíme to čistě přátelsky. Například jako ten vlasový fórek,s kterým začal Hazz.

 Povídá: Hh,tvoje vlasy mi připomínej malý kuřátko!

 A já na to: Jo,a tohle kuře hledá nové hnízdečko,múže se ubytovat na tvé hlavě? Hahaha. Myslím,že pro nás vúbec,ani trochu neplatí "Live while we´re young"  Protože,věk je jen hloupé číslo! Dúležité je,jak se cítíte.

 Náš pocit je určitě: FOREVER YOUNG!

No tohle! -Nečekaná shoda Nialla J. Horana a Harryho E. Stylesa,v jejích soukromních interviews! Pane Horane,my víme,že nejde o hate. Ale jde vúbec i o čistě obyčejné přátelství? Navíc dodali,ze mají hodně společného! Když to tak doopravdy je,múže se z toho i něco vyklubat,když oba nemají momentálně přítelkyně? Monica F. Jeraldová,zprávy o třetí,odpoledne! Zústaňte s námi! ... Harry a Niall spolu koukali na telku. Pak koukli jeden na druhého a začali se smát. ,,Ty krávo!"  Hodí Harry pytlík popcornu na televizi a Niall ten svúj zase do Harryho. ,,Páni! Tyhle popcorn párty musíme dělat častěji!" Poznamenal s úšklebkem Niall. Snažil se na to,co bylo v dnešních,odpoledních zprávách zapomenout. ,,Jo,ale na tyhle kecy vážené Moniky Jeraldové,se příšte vykašleme ok?" Nabízí Harry. ,,Nebo ať je po jejím!" Říká Niall. ,,Cože?" Ptá se Harry zmateně. ,,Pojďme jako ze srandy koukat třeba na Zápisník Jedné Lásky,ať mají novináři zas o čem psát a nenudili se! Nazval jsem to: Media-Fiction!" Chytá se Niall za břiše. ,,Haha jooo! Jsme silnej pár Narry Storan a nic na světě nás nerozdelííí!"

 Přikivuje Harry s fake zářivíma očima. Anebo to snad fake ani nebylo? Jsem z toho už příliž zmatený... Říká si Niall v duchu...

TO BE CONTINUED...

You've reached the end of published parts.

⏰ Last updated: Aug 24, 2013 ⏰

Add this story to your Library to get notified about new parts!

Zápisník jedné lásky-Narry Storan (Harry+Niall)Where stories live. Discover now