* 5 *

847 44 5
                                    


Vakaras praėjo tikrai sklandžiai, Luna atsiprašė Elizos ir jos sakė, kad pamėgins tapti geromis draugėmis, Mark vis kartodavo, kad nepamiršo savo mėlynų plaukučiu ir, kad pasitaikius progai būtinai atkeršys Elizai. Laikas labai greit praėjo ir Elizai teko išeiti, mes žinoma labai nuliūdome, bet ji pasakė, kad greit susitiksime, tad iškart visi pralinksmėjome.

Rytoj atvyks tie paslaptingieji bruolio draugeliai... Durniausia tai, kad man vienai reiks juos pasitikti, nes Luna turi išskristi keliom dienom atgal į Lietuvą, o Mark važiuos į draugo gimtadienį. SWEAT ... Taigi, man reiks būti vienai namuose su nepažįstamais žmonėmis, tiesiog šokinėju iš laimės.

*THE NEXT DAY*

Pabudau nuo savo kvailo žadintuvo, šįkart pagailėjau telefono, nes jis buvo toks fainutis ir mielas : D. Nutipenau į vonią, greit palindau po dušu, po to išsivaliau dantis, susitvarkiau plaukus ir panašiai. Sekantis etapas buvo drabužiai. Atsidariau spintą...
-Ką apsivilkt?-paklausiau pati savęs.
Po ilgų svarsymų pasirinkau štai tokį derinuką

Po ilgų svarsymų pasirinkau štai tokį derinuką

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

-A, yra kaikas namie?!-užrėkiau.
Tyla... Vadinas aš forever alone iki 10 a.m . Beje, kalbant apie valandas kiek jų? Žvilgtelėjau į laikrodį 9.55 ... 9:55?! už penkių minučių čia bus jie, tai suvokusi pradėjau lakstyt po namus kaip kokia bebrotė. Suvokusi ką darau iš kart aprimau ir pradėjau iš savęs žvenkt. Argi aš ne protinga? : D . Ding- Dong ... Ooo ... Nuėjau link durų, atidarius jas pamačiau vaikinus (gi ne mergas )

?! Niu jo, bet tokie gražus... Neblogi draugai čia pas broliuką ...
-Sveiki,-šyptelėjau.
Iš išorės elgiausi gan normaliai, bet mano mintys buvo maždaug tokios : ?!@%6#@!?&^543?! . Tik nepasidaryk sau gėdos, tik nepasidaryk sau gėdos vis kartojau sau mintyse. Aš maniau, kad jei kadanors pamatysiu gražius vaikinus tikrai nesielgsiu kvailai ir nespygausi kaip kokia kvailelė, bet dabar ... Aš laikausi, bet labai sunku išlikti panašiai į žmogų .
-Sveika, tu tikriausiai Camila, taip?-paklausė kažkoks Juodaplaukis... Blemba, koks mano vardas? Reikia atgamint visą medžiagą. Jis sakė Camila ... Visai gražus vardas pamaniau. Nu, sakykim taip AŠ ESU CAMILA. Kalbėk višta pogalais !

-Ta pati, tai užeikit.
Jie įėjo į KUKLŪJĮ namuką.
-Na tai as esu Ian,-tarė juodaplaukis.

-Na tai as esu Ian,-tarė juodaplaukis

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.
Delena Love Story Where stories live. Discover now