Relatie

73 2 0
                                    

Na dat we klaar waren met zoenen was het eigenlijk al best laat. "We moeten maar naar huis gaan" zei ik. Ik liep naar de auto en Ethan pakte de laatste spullen nog even. Toen ik in de auto zat moest ik terug denken aan de zoen. Betekend dit wel iets voor hem hij heeft me helemaal niet gevraagd of ik zijn vriendin wil zijn.
Ethan kwam de auto in en we reden naar huis.

Toen we bij mijn huis waren wou ik naar huis lopen maar Ethan hield me tegen hij pakte me weer bij me middel en gaf mee een zoen "Jenn wil je een relatie met me?" Ik was zo blij dat die me eindelijk vroeg dat ik helemaal niet had nagedacht dat ik hem pas een paar weken ken maar toch zei ik " Jaaa heel graag!" En ik gaf hem snel nog een klein kusje en liep toen naar huis.

Ik ging op me bed liggen en begon me vriendin in Nederland te appen.
"Loisssss je raad het nooit maar ik heb met iemand!" Appte ik haar.
Het duurder even voordat Lois had gereageerd ondertussen had ik al avond gegeten en Ik had me ouders verteld dat ik een relatie heb met een jongen uit de buurt. Ze vonden het erg schattig en hadden tegen me gezegd dat die maar is moet komen eten bij ons. Na het eten ging ik weer naar boven en zag dat Lois had gereageerd. " omgg echt?! Hoe heet die? Hoe zit die er uit? Hoe oud is hij? Vertel me alles! Kan niet wachten tot ik hem volgende week kan zien!!!💋". " hey loisje haha jaa het is echt waar! Hij is 16 jaar, hij is knap bruin haar, mooiste sixpack 😋 oh en hij heet ethan hij heeft ook nog twin Grayson misschien wel iets voor jou😏😉". Lois reageerde meteen terug. "Omgg ethan en Grayson ? Dolan? Die van YouTube? You're kidding me right? *ze stuurde een foto van ethan en grayson* zijn het deze twee knappe jongens?". Ik keek naar de foto en geloofde me ogen niet hoe komt Lois nou weer aan een foto van hun? En hebben ze een YouTube account? Ik opende meteen me YouTube app en typte in ethan en Grayson in. Meteen kwamen er allemaal video's van hun te voor schijn en een channel genaamd dolantwins. Ik nam een kijkje en zag dat het inderdaad Ethan & Grayson waren in de video , WAT 1,5 MILLION SUBSCRIBERS?
Aan de ene kant was ik super blij dat ze zo beroemd waren maar aan de andere kant werd ik boos. Waarom heeft ethan me niks verteld?!

J:"Hey eth uhm kan je straks even spreken?" Appte ik naar ethan. E:"Tuurlijk schatje waar wil je het over hebben? Waar en hoelaat zullen we afspreken?"
J:"Half 8 bij het park"
E: Okay tot straks liefje💋"

Half 8 in het park
"Hey waarom wou je me spreken?" Vroeg ethan. "Waarom heb je het me niet verteld ik dacht dat we een relatie hadden in een relatie hoor je alles te vertellen!" Zei ik geïrriteerd tegen hem. "Dus je weet het, kom laten we even zitten dan vertel ik je alles" en we gingen zitten op een bankje.
" Dus je weet dat me broer en ik een populair YouTube account hebben. Ik heb je het nog niet verteld want ik wist niet goed hoe ik je het moest vertellen. Ik was van plan om het binnenkort te vertellen omdat we eindelijk een stelletje zijn maar ik vond vandaag niet het juiste moment want ik wist niet wat je er van zou vinden en ik wou de dag niet verpesten."

--------------------------------------------
Volgende hoofstuk komt binnenkort
Hoe denken jullie hoe Jenn gaat reageren?

van ongeluk naar liefde - dolantwins Where stories live. Discover now